Dział Techniczny > XJ X300, X305, X308 (1994-2003)
X300 GAŚNIE
kwintek1992:
Rozjaśnianie chyba ok bo działa hmm radio trzeba by je sprawdzić , co do podświetlania zegarów to maja dziwne podświetlenie jakby od góry były podświetlane tak am być ? Jak sprawdzić te rezystory trzeba radio rozebrać czy tylko je wyjąć ?
kwintek1992:
Właśnie wymieniłem radio coś było uszkodzone ponieważ jedna strona auta nie grała , jeżeli radio pobierało prąd na postoju i dlatego są mniej więcej powyższe przyczyny to zobaczymy za parę dni czy coś się zmieni . :-super MUSZE POWIEDZIEĆ ŻE FABRYCZNE GŁOŚNIKI Z 95R NAPRAWDE DAJA RADE !!! :-yipee :-yipee
kwintek1992:
WITAM :-bry HEH BARDZO DZIWNE :- pojecia wymieniłem tylko radio a JAGU gra pięknie wszystkie głośniki ale nie oto chodzi tylko to że teraz trzyma idealnie 900 obr akumulator wciąż pełny 12v wcześniej 9,5 10 i gasł a teraz zimny trzyma na PB jak na LPG radio było po części uszkodzone bo jedna strona nie grała a dokładnie prawy z przodu i lewy tył oraz piszczałki pod tylna szyba teraz graja wszystkie pod nowym radiem . Czyli wychodziłoby na to że problemy z gasnącym autem były od słabego akumulatora + pobieranie prądu na postoju z uszkodzonego radia . Chyba że jestem w błędzie to proszę mnie pokierować ;] :-tylko :-tylko
kwintek1992:
Niestety nadal gaśnie został już zakupiony kolejny silniczek krokowy zobaczymy oby pomogło . Przepływomierz jest ok był wymieniony.
kwintek1992:
Silnik krokowy został wymieniony lecz dziwi mnie to jakie obroty trzyma ponieważ są one na poziomie 600-650 do 700 jest możliwość ich regulacji ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej