Dział Techniczny > XJ X300, X305, X308 (1994-2003)

X300 GAŚNIE

<< < (6/9) > >>

pablo21:
Podobno...
Mam złe doświadczenia ze świecami z allegro. Od pewnego czasu kupuję oryginał...czyli NGK  ;D

kwintek1992:
Ja kupiłem w sklepie motoryzacyjnym  nie przez allegro .
A na czujnik mam chyba paragon ,tak mam na kwotę 297 zł a stary czujnik wala się po bagażniku więc  miejmy nadzieje że wymienił ;]

ketchup4:

--- Cytat: kwintek1992 w Wrzesień 24, 2014, 17:47:54 pm ---A na czujnik mam chyba paragon ,tak mam na kwotę 297 zł a stary czujnik wala się po bagażniku więc  miejmy nadzieje że wymienił ;]

--- Koniec cytatu ---

Wymienił, wymienił, się  nie bać tylko jeździć i mi dbać o kota, mam nadzieję że w końcu się oswoi w nowym domu...... :-tylko

kwintek1992:
 :-bry Ciekawe w ch...j  ?????? ??????  wymieniłem tyle rzeczy drobiazgów i nic obroty się nie trzymały :-cry  ...
A naładowałem akumulator i nie ma problemu z obrotami i na zimnym  i na ciepłym  :-hehe   :-yipee jak na bp  czy na lgp ,ale problem jest akumulator gubi napięcie coś pobiera albo jest przebicie czy ktoś przypuszcza gdzie to może być ?  :-wstyd :-A

katar83:
A jak u ciebie z rozjasnianiem swiecenia zegarow? Dziala ok? Modul za to odpowiedzialny czesto sie pali.
Ewentualnie radio fabryczne, tez ciagnie sporo, szczegolnie jak popekane rezystory od spodu plyty kiedy radio gra jak chce.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej