Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2014

Z L O T Jaguar Club Poland 2 0 1 4

<< < (11/38) > >>

Y-1 Yonek:
Ileż to razy można przeczytać... Kiedy będzie Zlot,Spotkanie W Klubie nic się nie dzieje i tak dalej i tak dalej. A Kiedy dochodzi do Zlotu lub spotkania okazuje się że Są zawsze te same Osoby... I Chwała Wam za to Koledzy że znów się zobaczymy :-K :-pijaki Jak Alex napisał Każdy jest równy i Będzie traktowany z szacunkiem. Mam nadzieje że zawitają nowe twarze bo Naprawde Warto!!! Doceńcie Zapał, Czas i Środki Tomasza XKR i Alexa bo to ciężka robota. Dzikus coś o tym też wie. Serdecznie Pozdrawiam I do Zobaczenia :-V

Skorpion7777:
Alex, cieszę się, że wyjaśniliśmy sobie, iż porównania zlotu Syrenki i zlotu Jaguarów, nie jest porównaniem Syrenki z Jaguarem, bo tego dotyczyła rozbieżność. :)
Gdy upadła komuna, upadła również cenzura, parę lat później pojawił się internet, a jeszcze później różne fora i pojawili się moderatorzy, którzy pomylili swoją "misję" i starają się być cenzorami.
Zastanawiam się, po co było walczyć z komuną.

A jeśli chodzi o wątek "picia" do kogokolwiek, to nadal obalam te sugestie, bo Cię nigdy nie widziałem, nie znam, więc i pić do Ciebie nie mogę, co najwyżej do lusterka :)

Y-1 Yonek - doceniam Zapał, Czas i Środki (choć nie rozumiem, dlaczego Tomasza i Alexa, a nie członków JCP), ale daj innym czas, aby "spróbowali", co to zlot organizowany przez JCP, bo z opisów na forum, to na razie odbył się tylko jeden, w Nowej Soli, a potem były niewielkie, lokalne spotkania. Przynajmniej ja mam takie doświadczenia ze zlotów organizowanych "tu i tam", ale na pewno spotkanie w Żywcu rozwinie moją wiedzę na ten temat, gdy będzie okazja do poznania i porozmawiania.

Spokojnej nocy.

Y-1 Yonek:
Był również Zlot Jaguara połączony z motocyklami ciężkimi i Harley-ami W kępnie w tamtym roku czytaj uważnie... Dobra bo się tu tak w nieskończoność przegadywać nie będziemy! Najlepiej usunąć kilka watków...  :-W :-V

Skorpion7777:
Y-1 Yonek - tak, masz rację, zapoznałem się z dorobkiem Dzikusa i bardzo szanuję jego dokonania.
Natomiast można się pokusić o rodzaj klasyfikacji, co nazywamy zlotem, co spotkaniem sekcji, lokalnym spotkaniem, czy spotkaniem na kawie kilku kotów.
Myślę, że spotkanie w Żywcu może być bardzo ciekawe, jeśli zechcemy w sposób konstruktywny podejść do przyszłości klubu.
Spór jest motorem postępu, dlatego jeszcze raz dziękuję Alex'owi, że tę dyskusję, którą wywołał.

Lukaz:
Uprzejmie informuję, że zarezerwowałem dziś domek.

Tym samym dochodzi 1 Kot i prawdopodobnie jedna osoba.

Będę jechał z Warszawy w piątek :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej