Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2014
Dobroczynna Impreza dla dzieci z Domu Dziecka 07.06.14r.
Dzikus:
Moi drodzy
Jest coś nie tak z serwerem, bo kol. Krismax nie może wejśc na stronę klubu jak i inni koledzy. Dlatego podaję nr tel do krismaxa.
Brakuje nam 2 kotów do kpl. kol Darek Szynszyl nie może się stawić z powodu pracy. Dom Dziecka jest dokładnie w Bierutowie k/Oleśnicy. Spotykamy się wszyscy w Oleśnicy na stacji Orlen o godz. 11.00. lub w Sycowie o 11.45. Nie zawiedźmy tych dzieci, które czekają na nas. Liczę na was razem z dzieciakami. Tel do Krisa 600994426. - do mnie 787 672 500 Pozdro :-V :-tylko :-za
quote author=Roobs link=topic=27375.msg221524#msg221524 date=1400837492]
Oleśnica koło Wrocławia? Zasadniczo mam mocno obłożony czas ale chętnie wezmę udział jak czas pozwoli.
Dysponuję quadem dla dzieci, jednak aby to wypaliło potrzebne jest auto z przyczepką ewentualnie bus.
Gdyby coś to skrobać na PW.
--- Cytat: Roobs w Maj 23, 2014, 11:31:32 am ---Oleśnica koło Wrocławia? Zasadniczo mam mocno obłożony czas ale chętnie wezmę udział jak czas pozwoli.
Dysponuję quadem dla dzieci, jednak aby to wypaliło potrzebne jest auto z przyczepką ewentualnie bus.
Gdyby coś to skrobać na PW.
--- Koniec cytatu ---
Jak byś mógł to chętnie coś dla dzieci zorganizujemy na miejscu
Roobs:
Szkoda że tak późno, zadzwonię dziś do południa.
Dzikus:
No niestety długo nie wiedziałem, że kol Krismax ma problemy z logowaniem na forum. A ja sam ostatnio wracam póżnym wieczorem do domu. Sory - ale myślę, że damy radę. :-V :-super
Maciejcat:
Miłej imprezy zróbcie dzieciakom frajdę i koniecznie zamieście jakieś fotki
Roobs:
Czyli :
- sobota godz. 11, stacja Orlen w Oleśnicy.
Jeśli ktoś planuje inaczej prosimy o info.
PS
Pamiętejcie o siodełkach. Ja mam niestety tylko dwa:/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej