Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2014

Dobroczynna Impreza dla dzieci z Domu Dziecka 07.06.14r.

(1/4) > >>

Dzikus:
Witam Kolegów. :-JCP
07.czerwca. Dzieci z Domu Dziecka w Oleśnicy organizują "Dzień Sukcesu" i zapraszają nas na swoją Imprezkę. Będą kiełbaski, słodkości, ognisko.  :-pijaki Będzie zabawa. Chcemy zrobić tym dzieciakom frajdę i do tego potrzebne są nam koty , a dokładnie 5 kotów. Weźmiemy dzieciaki na przejażdżkę do Namysłowa odwiedzimy i zwiedzimy z nimi Straż Pożarną - koledzy przygotowali dla nich moc Atrakcji. Pokazy wozów, przejażdżkę w wozie Strażackim i wiele, wiele innych fajnych rzeczy. :-wow Kto chce, a mial by jakieś rzeczy do przekazania, coś w czym już nie chodzicie, co leży wam  w szafach to przekażemy im - ze wszystkiego będą się cieszyć. Organizatorem i prowadzącym tą imprezę oraz koordynatorem  jest kolega KrisMax. Mam nadzieję, że koty które zamieszkują okolice zjawią się i zrobimy znowu coś dobrego dla innych potrzebujących i to w dodatku Dzieci, bo "...wszystkie dzieci nasze są...." Podzielmy się z potrzebującymi i sprawmy radość-to przecież nie będzie wiele nas kosztować czas i trochę paliwa. Dzieci zapraszają nas na swoją Imprezę jako honorowych gości. Zapraszam serdecznie wszystkich chęnych w imieniu swoim, dzieci i organizatorów.  :-V  :-clap  :-super  :-tylko  :-za

Roobs:
Oleśnica koło Wrocławia? Zasadniczo mam mocno obłożony czas ale chętnie wezmę udział jak czas pozwoli.

Dysponuję quadem dla dzieci, jednak aby to wypaliło potrzebne jest auto z przyczepką ewentualnie bus.

Gdyby coś to skrobać na PW.

Maciejcat:
witam ja z przyjemnością bym się pojawił jednak kot w niedzielę udaje się do weterynarza a 13 , 28 czerwca jesteśmy zaproszenia na wesele córki znajomych  a potem mojego kolegi więc niestety wypadam
miłej zabawy

Roobs:
Czy kolega KrisMax zagląda do tego tematu????

Wojtas:
witam kotowiczow
sorrki ale mam impreze rodzinną u rodzicow
szkoda bo bym sie zjawil z ktoryms kotkiem
ale tak trzymac
pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej