Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Lampka świecy żarowej

<< < (5/7) > >>

zygmunt:
Troche trudno mi w to  uwierzyc,mam nadzieje ze po naprawie napiszesz czy rzeczywiscie  to byla awaria papy,moj mechanik na pytanie czy moze to byc wina paliwa powiedzial ze silnik daje znac o tym i zaczyna przerywac ale nie wpadnie w tryb awaryjny czyli nie straci mocy.
                                        Zycze powodzenia Zygmunt
Mysle ze nie zasialem paniki.

muttley:
no wlasnie raz mi sie to zdarzylo, pozniej bylo ok, ale w ostatni weekend cos mnie podkusilo zeby zatankowac na stacji orlen na podlasiu no i kicha. samochod zaczął kaszleć i tracić moc... wyjezdze jeszcze troche tego pseudo ON i doleje czegos lepszego.

zygmunt:
 Taka sama pompe mozesz kupic Z Forda Mondeo ale musisz uwazac gdyz od IXmiesiaca 2003 roku osprzet silnika ulegl modyfikacji.Moj mechanik powiedzial ze pompy nie mozna sprawdzic komputerem tylko trzeba ja wymontowac i na specjalnym urzadzeniu sprawdzic a skoro tam nie naprawiaja takich pomp to tez  nie byli w stanie tego sprawdzic,czyli to sa tylko przypuszczenia.
                                   Powodzenia Zygmunt

rado1:
 w Serwisie powiedzieli mi ze ciśnienie w pompie wynoś 850 a powinno być ponad 1000 czy 1500 juz nie pamiętam tak ze stwierdzili na pewno winę pompy chyba mieli  przyrząd  do mierzenia ciśnienia jak powiedzieli  dokładnie ile wynosi , wspominali o suchym paliwie i to powoduje często  awarie pomp :-A

blackyR:

--- Cytat: ROCCO25,5 w Kwiecień 08, 2009, 14:47:27 pm ---Zawsze jezdze zgodnie z przepisami  :-super  8)

--- Koniec cytatu ---

Sczególnie w kolumnie  :-V  :-hehe

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej