Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Lampka świecy żarowej

<< < (4/7) > >>

qbaty:

--- Cytat: ROCCO25,5 w Kwiecień 08, 2009, 10:41:38 am ---Ja jeszcze nigdy nie mialem takiej sytuacji  ::)

--- Koniec cytatu ---
Pewnie dlatego, że jesteś ostoją spokoju za kierownicą  :-hehe

artleks:
Oj tak ja jeżdzę bardzo spokojnie  ;D ;D ;D W zasadzie nie przekraczam 70 km/h i jeżdzę dostojnie i spokojnie  ;D

adam74:

--- Cytat: ROCCO25,5 w Kwiecień 08, 2009, 11:18:51 am ---Oj tak ja jeżdzę bardzo spokojnie  ;D ;D ;D W zasadzie nie przekraczam 70 km/h i jeżdzę dostojnie i spokojnie  ;D

--- Koniec cytatu ---

tylko jak to się działo, ze przy 120 nerwowo ogladałem się w lusterko mogąc dokładnie policzyć żeberka na Twoim grilu..... no i ten usmiech nie spełzajacy z Twojej twarzy.... przerażające  :-W

artleks:
Zawsze jezdze zgodnie z przepisami  :-super  8)

rado1:
Witam jestem po wizycie w serwisie  Jaguara Warszawie i auto zostawiłem na cały dzień by dokładnie sprawdzili co jest przyczyną tej awari zapalania sie lampki świecy żarowej zrobili całą diagnostykie i stwierdzili że jest to wina POMPY WYSOKIEGO CIŚNIENIA a to sie czesto zdaza bo jest wina paliwa ale co zrobić jak w Polsce mamy taką byle jaką rope naprawa wymiany zregenerowanej pompy wynosi 4300 zł i serwis zamawia ją w Angli bo ponoć tylko tam regenerują za bardzo mi sie niechce  wierzyć ze tylko anglicy potrafą to naprawić koszt takej diagnostyki wynosi ponad 700 zł ale teraz wiem co mam do naprawy po świetach jestem umówiąny z mechanikiem który naprawia takie rzeczy i koszt naprawy i regeneracji wyniesie 1400 zł i daje półroczną gwarancje  :-A

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej