Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Podkarpackie

<< < (5/8) > >>

Rasala:
Cześć ja też na pewno będę ale niestety nikogo znajomego z kotem nie mam.

mr-dexter:
Ja i mój Kot oczywiście też będziemy   :-A

Reasumując:

Ja, rasala, marekkrosno, wlodek37 i ew. ktoś od niego.

Napisałem kilku osobom też PW, jak kogoś znacie z Podkarpacia i okolic, to też podeślijcie im wiadomość PW.

Fakt faktem frekwencja nie jakaś szałowa, ale cieszę się, że spotkanie dojdzie do skutku, mam też nadzieję że zapoczątkujemy nim kolejne, bo jakby nie było łączy nas wspólna pasja i dobrze się czasem oderwać od kompa, pracy i innych obowiązków...

Pozostaje też temat miejscówki, do której udamy się na kolacje/lunch, by posilić się i pogadać na spokojnie. Macie jakiś fajny lokal na oku?

luko_j:
Fajny lokal.. klub Tatoo na rynku.. Najlepsze amerykańskie Hamburgery, cheeseburgery i inne takie pyszne rzeczy.. no i cola się znajdzie ;) Miałem być ale mój kot zostaje porwany na wakacje.. no chyba że się coś zmieni to Jasło będzie ;)

Rasala:
Tak do Tatoo możnaby podjechać tylko ciężko będzie z parkingiem :( Chyba że zostawimy samochody gdzieś dalej(np. filharmonia) i się przejdziemy.

A możnaby również podjechać na strzelnicę jeśli lubicie takie atrakcje. W Głogowie jest fajna profesjonalna strzelnica.

mr-dexter:
 :-za  Jeśli chodzi o strzelnice

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej