Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Podkarpackie

<< < (4/8) > >>

mr-dexter:

--- Cytat: marekkrosno w Lipiec 29, 2014, 12:37:56 pm ---Witam ja też razem z wami ! wreszcie coś unas , nie ukrywam że nie mam zadnego kontaktu w mojej okolicy kto ma Jaguara a bardzo szkoda ? to świetny pomysł !  :-clap

--- Koniec cytatu ---

:-10points Dokładnie, nie dość że mało Kotów to najgorsze, że jeszcze mało dobrych mechaników...

Skoro mamy już ustaloną date na 9-tego i miejsce spotkania jako Rzeszów-Podpromie, jako godzinę proponuję 17:00 - jak Wy na to?
Spotkamy się na miejscu, pogadamy chwilę, poznamy... Później proponuję jakąś rundę po mieście i faktycznie jakiś lunch w  fajnym miejscu, z dużym parkingiem ( żeby koty się zmieściły ) i żeby klimacik był sprzyjający. Znacie jakieś dobre miejsca z dobrym żarciem ?

marekkrosno:
Czesć , mnie odpowiada , fajnie by było jak by nasze chłopy potwierdzili swoją obecnośc , dlamnie to będzie pierwszy  udział w takiej imprezie i bardzo się cieszę  :-V

wlodek37:
Fakt na Podkarpaciu jest mniej jaguarów,ale nie przesadzajmy,w szczególności że jest ich liczba jest coraz większa.Po prostu forum jest mało reklamowane,a większość imprez odbywa się na zachodzie Polski.Dlatego powoli mam nadzieję będzie się nasze grono powiększać.
Postaram się jeszcze jednego kota załatwić i Wy jak możecie to też spróbujcie.

wlodek37:
Coś temat ucichł.
Wiec umawiamy się w sobotę o 17 na Podpromiu.
A więc żeby spotkanie wypaliło i do zobaczenia.

marekkrosno:
Krosno się melduje i potwierdza swój przyjazd  :-super

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej