Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)
Wieś tańczy i śpiewa, czyli Lampek montuje LEDy
Kulikowski:
--- Cytat: wrojag w Styczeń 14, 2014, 20:05:42 pm ---Czasami nie wolno poprawiać dobrego bo wyjdzie jak na zdjęciu.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem co masz do tego. Dla mnie wygląda super. Swoją drogą to mały skandal ze XF wtedy nie miał seryjnych.
British:
O ile mi wiadomo światła do jazdy dziennej są montowane seryjnie od wersji 3.0. Arden wygląda całkiem całkiem, tylko drogo.
Jaguar Parts:
Seryjnie są montowane dopiero w wersji po lifcie czyli od 2011r i są wbudowane w lampy a nie w zderzaku. W wersji przed liftowej były tylko w opcji a w PL chyba w ogóle nie dostępne.
Choina:
Ardenwski sposób nie jest najpiękniejszy, ale przynajmniej ma homologację. Zrobienie dziurek w chromach to faktycznie wieś tańczy i śpiewa, i na dodatek bez homologacji. Nie lepiej kupić jakiś płaski set Philipsa i wmontować go we wlot nad chromami? Jaka tam jest wysokość i szerokość wlotu?
250 GBP gotowe z Chin http://www.ebay.co.uk/itm/2x-LED-DRL-Driving-Daytime-Running-Day-Fog-Lamp-Light-For-Jaguar-XF-2008-2010-/121222804376?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Model%3AXF&hash=item1c39713398
moryc25:
Kilka propozycji:
ATH (250EUR)
AIC (360GBP)
Jaguar Aero Set DRL (2000GBP)
Na Ebay Linlishan (250GBP)
Arden (700EUR)
S-Design (800EUR)
Samoróbka (15GBP)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej