Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Okazjonalne spotkania właścicieli Kotów podczas wypadów na narty

<< < (6/7) > >>

slavek:
Oj powroty mi sie przeciągają bo góralki zbyt gościnne są... Dziękuje za zaproszenie ale wlasnie wyjeżdżam z Zakppanego wiec pora mało odpowiednia na wizyty rodzinne :) dziękuje za ostatnia gościnę i pyszny poczęstunek :D no i polecam sie na przyszłość hehe

Maciejcat:
witam
 jak by ktoś chciał wiedzieć to w Zieleńcu stoki są dość dobrze zaśnieżone co prawda sztucznie ale idzie  polatać i ludzi mało wczoraj temp. około -1'C wieczorkiem
my spróbujemy posiedzieć do soboty zobaczymy jak dalej na razie to  katar , troszkę kaszlu, fajna jazda
pozdrawiam klubowych narciaży maciej

Y-1 Yonek:

--- Cytat: slavek w Luty 08, 2014, 05:48:07 am ---Oj powroty mi sie przeciągają bo góralki zbyt gościnne są... Dziękuje za zaproszenie ale wlasnie wyjeżdżam z Zakppanego wiec pora mało odpowiednia na wizyty rodzinne :) dziękuje za ostatnia gościnę i pyszny poczęstunek :D no i polecam sie na przyszłość hehe

--- Koniec cytatu ---

Ach te Góralki..... Świetnie że wpadłeś. Zapraszam ponownie

Maciejcat:
i po nartach zostały wspomnienia i obolałe kolano biodro było ekstra i czeskiego piwa też popilem

Y-1 Yonek:
Oby sezon w pl w przyszłym roku był lepszy i oczywiście Maciej wpadnij do mnie...  :-super

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej