Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Okazjonalne spotkania właścicieli Kotów podczas wypadów na narty
Maciejcat:
Witam
myślę że warto otworzyć watek dla pasjonatów Kotów i miłośników białego szaleństwa ( nie myślę tu o nabiale )
miło było by wypić na stoku grzane wino i pogadać o kotach
zainteresowanych proszę o wpisywanie daty i miejsca pobytu
Ja na 99,9% otwieram sezon 3 stycznia w Zieleńcu a potem tydzień ferii z synem i tu na razie nie mam planów.
Pozdrawiam Maciej
wrojag:
Będzie ciężko, no chyba że masz 4x4. Raz w życiu wjechałem XF do Zieleńca i natychmiast kupiłem żonie auto 4x4.
Przy napędzie na tylną oś ciężko jechać kotem na narty.
Maciejcat:
witaj
w Zieleńcu jak mi czas pozwala jestem 3 razy w sezonie na krótkie 3-4 dniowe wypady z Poznania jest blisko a jak teraz Wrocek ma obwodnicę to chwila i masz go za plecami
a we ferie z młodszym synem tez zawsze szykujemy troszkę dłuższy wypad
nie na narty jadę zawsze Octavia idzie jak strzała choć parę razy musiałem korzystać z łańcuchów
pamiętam taki rok jak spaliśmy z chłopakami w Kudowie Zdrój codziennie rano na aucie było po 20cm śniegu nie zdejmowałem wtedy łańcuchów nawet w Kudowie a na Zieleniec bez łańcuchów zapomnij ale za to na takim śniegu to się śmigało
sprzęt już przyszykowany czeka i ja też
kot zostanie grzecznie w domku serce by mi pękło jak bym musiał brodzić w zaspach śniegu
pozdrawiam
pablo21:
Hmm.. To chyba jestem jakiś..inny :-boks Swoim kotem jeżdżę wszędzie mazury, morze, góry.. Nigdy nie miałem problemów, nie zakładałem też łańcuchów. Możliwe, że miałem szczęście, ale w każdym roku gdzieś wybieram się na narty, warunki różne i nigdy się nie zakopałem, może nie jedzie jak ratrak, ale zawsze dojechałem na miejsce. Mam głębokie przekonanie co do jakości opon. Mam Vredesteiny Wintrac Xtreme, mój wyjazd z domu zaczyna się pod górę i też nigdy nie miałem problemów z poruszaniem się w stronę Wrocławia. :-V
Zieleniec? Czemu nie! :-clap
slavek:
Zieleniec? Nie byłem... a narty lubię więc jeśli polecicie jakiś sprawdzony nocleg blisko stoku to chętnie się wybiorę i przy okazji poznam z Wami.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej