Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Okazjonalne spotkania właścicieli Kotów podczas wypadów na narty
Maciejcat:
tak masz racje słonko i świeży śnieg i mało ludzi czekam już niecierpliwie a potem zapach pomarańczy w grzanym winku to był ciężki rok przyda się porządny relaks a wieczorne jazdy mają swój urok
pamiętam ze dwa trzy lata temu młody namówił mnie na jazdę po nie oświetlonym stoku było świetnie tylko w pewnej chwili
moja ślepota nie zauważyła drzewa i zarypał bym ryjem w nie w ostatniej chwili udało mi się je minąć o grubość lakieru
gęba została cała -niestety
a w zeszłym roku uciekałem przed kocicą która wjechała mi miedzy nogi żeby nie kijki to pewnie bym zobaczyła moje..............
pozdro
Y-1 Yonek:
He he Paweł no kto jak kto ale Ty to do mnie masz jak do biedronki :-hehe Zdecydowanie słoneczko i masa śniegu.... Oby do urlopu.
pawelek11:
No, co fakt to fakt, ale na nocne jazdy mam bliżej do np. Rabki albo Mszany, nie wspomne o Śeprawiu bo to pagórek jest :-gwizd
Od Ciebie na Pilsko blisko, a tam już można pojeżdzić tyle że na dzisiaj to ja na takie jazdy chyba się już nie nadaję, człowiek nic tylko tyra a sporty leżą, czasem tylko jakiś tenis wykonam, ale to mało jest... Zobaczymy co zima przyniesie oby nie było tak że u mnie będzie więcej śniegu niż u Ciebie.
Maciejcat:
panowie wszystko ma swój czas
jest czas na prace , spanko , przyjemności cielesne, wypoczynek trzeba go tylko odnaleźć niestety praca zawsze zajmuje nam wiele czasu i problemów
powodzenia
Ps. bałwana tam chociaż ulepcie
Maciejcat:
na oficjalnej stronie Zieleńca są zdjęcia i co widzę śnieg
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej