Witam serdecznie.Postanowiłem dołączyć do Waszego grona chociaż Jaguara jeszcze nie mam i nigdy dotychczas nie miałem to z całą pewnością określiłbym się sympatykiem tej marki.Jestem zdeklarowanym wielbicielem włoskich samochodów wszelkiej maści,ale zawsze powtarzałem, że gdyby tylko Włosi zaprzestali produkcji to z pewnością skierowałbym się w stronę aut brytyjskich.I w pewnym sensie tak się właśnie stało, że chciałbym właśnie jedno z moich czterech włoskich aut wymienić na brytyjczyka.A dlaczego? Otóż mam założone pewne kryteria, których aktualnie Włosi nie są w stanie spełnić.Mianowicie ma to być sedan z benzynowym silnikiem i manualną skrzynią oraz napędzaną jedną osią z galanterią chromowaną z lat 2001-2007 i budżetem max 25 tys.zł.Można powiedzieć, że gram ostrożnie ale jak nic wychodzi mi X-type i ...Rover 75.Co wy na to? Liczę na życzliwość i to, że pomożecie podjąć właściwą decyzję. Później zapewne będę miał pytania natury technicznej, których nie chciałbym umieszczać w powitaniu.Pozdrawiam serdecznie.