Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2013

Spotkanie Kępno 23-24-25 sierpień JCP+Harley-e+Oldtimer-y

<< < (19/43) > >>

Dzikus:

--- Cytat: maras w Sierpień 21, 2013, 15:44:56 pm ---Czy ktoś z wielkopolski wybiera się w sobotę? Może wspólnie pojedziemy w kocim stadzie?

--- Koniec cytatu ---
Red October, Lolek 100, na pewno , pozostali może, młody dzikus juz jest .pomaga w organizacji

Tomasz.xkr:
No i kicha Nie ma noclegów w Hacjendzie.W XK się nie poskładam.Przyjdzie jechać do domu w sobotę o suchym pysku.

wlodek37:
To faktyczne lipa nie będzie gdzie przenocować,chyba że na spontana  sie coś wymyśli. :-bry

RedOctober:
Ja chyba niestety odpadam. W sobotę miałem awarię w domu rodziców, pękła rurka od wody i teraz muszę suszyć ich mieszkanie. I raczej do soboty się nie wyrobię z usuwaniem skutków zalania mieszkania.  :-zly :-zly Liczyłem że będzie ciepło i wszystko wyschnie a tu od dwóch dni pada deszcz i słońca nie ma  :-thumpdown

Dzikus:

--- Cytat: Tomasz.xkr w Sierpień 21, 2013, 19:49:23 pm ---No i kicha Nie ma noclegów w Hacjendzie.W XK się nie poskładam.Przyjdzie jechać do domu w sobotę o suchym pysku.

--- Koniec cytatu ---
Noclegi są ! Nie panikujcie.
Załatwimy miejscówki zaraz koło siebie. Wy tylko koledzy przyjeżdżajcie. Damy radę. W kupie raźniej :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej