Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2013
Spotkanie Kępno 23-24-25 sierpień JCP+Harley-e+Oldtimer-y
Maciejcat:
maras - to patrz na sielonego S TYPKA PO czy nie stoję gdzieś na poboczu i macham białą chusteczką wołając :-help hi hi
Y-1 Yonek:
He HE slyszalem Ze Dzikus jakies sofy do domu dokupil wiec bedzie nocleg Ps. Bedzie grubo rozwalimy mu chate >:D >:D :-hehe :-hehe :-hehe. Dla Kolegi moje blachy to KSU 3E19 na tylnej szybie pisze pod stopem YONEK
Dzikus:
--- Cytat: Y-1 Yonek w Sierpień 21, 2013, 20:39:52 pm ---He HE slyszalem Ze Dzikus jakies sofy do domu dokupil wiec bedzie nocleg Ps. Bedzie grubo rozwalimy mu chate >:D >:D :-hehe :-hehe :-hehe. Dla Kolegi moje blachy to KSU 3E19 na tylnej szybie pisze pod stopem YONEK
--- Koniec cytatu ---
Ha, Ha, Ha :) to nie będziesz miał na czym spać natępnym razem . ;D
Y-1 Yonek:
--- Cytat: maciejcat w Sierpień 20, 2013, 23:07:09 pm ---Łał to masz co pędzić nie zazdroszczę troszkę wiem co znaczy jechać tyle km-ów tylko uważaj bo w sobotę jak wracałem z Dziwnowa to pewien lekko pijany BMW skosił 19 aut, porażka strach patrzeć nawet w tv
--- Koniec cytatu ---
Dobrze ze nie mial Kota bo Ofiar bylo by o wiele wiecej :-hehe :-hehe Z niemiec laduje Sprinterem wiec rozjechal bym ta szlifiere >:D >:D
Dzikus:
--- Cytat: MAX w Sierpień 21, 2013, 09:43:08 am ---
W razie potrzeby Telefon do Organizatora Dzikus 730 994 464
23 sierpnia – piątek
do godz. 10.00 – przyjazd motocykli i samochodów
19.00 – otwarcie dla zwiedzających
Początek imprezy do rana przy muzyce zespołów rockowych
24 sierpnia – sobota
12.00 – Parada samochodów i motocykli –
przejazd z Gospodarstwa Agroturystycznego „HUBERT” do Rynku w Kępnie
14.00 – Zakończenie parady i powrót do Gospodarstwa Agroturystycznego „HUBERT”
15.00 – Otwarcie dla zwiedzających
16.00 – Losowanie tygodniowej wycieczki zagranicznej dla 2 osób spośród uczestników zlotu
Wręczenie pucharów i nagród
20.00 – Koncert zespołu rockowego „Rusty Gage”
21.30 – Zabawa do rana przy muzyce rockowej
25 sierpnia – Niedziela
od godz. 8.00 – otwarcie dla zwiedzających
ZAPRASZAMY !!!
--- Koniec cytatu ---
Tel do mnie w razie konieczności : 730 994 464 - Dzikus
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej