Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2013
Spotkanie Kępno 23-24-25 sierpień JCP+Harley-e+Oldtimer-y
Asaf:
Według Twojej wiedzy ilu nas się spodziewasz w Kępnie ? ile aut ?
Wojtas:
potwierdzam przybycie kota z dwoma osobami i psem w piatek
mam nadzieje ze jakis nocleg do niedzieli sie zalatwi
jestem chetny na koszulki (xl i s) i kopa gadzetow
i oczywiscie na zabawe do samego rana
mam kierowczynie wiec moge :-tylko
Maciejcat:
ja tez mam nadzieje ze coś tam znajdziemy na nocleg a co do kierowniczki to troszkę ciężki temat bo kocur ma dwa pedał a ona jezdzi autami z trzema pedałami :-A no chyba ze jakiś na sztukę zamontuje
MAX:
Miejsce dla "naszych":
Do zobaczenia!!!
Dzikus:
Witam kolegów :-super
W odpowiedzi na pytania przekazuję co następuje : ma nas być od. 40 kotów zrzeszonych, forumowiczów, posiadaczy z okolicy zaproszonych przez nas. Mam nadzieję, że popracujecie nad kolegami i zrobimy Zjazd pierwszy taki w historii klubu i Forum. Ja ganiam za każdym napotkanym kotem i opłaca się to, bo wielu nie słyszało o nas i zacznie dopiero zaglądać na strony Forum.
Co do Noclegów lada moment ukaże się na strone Wizytówka Zajazdu "Hacjenda". Mamy tam 20 miejsc (10 pokoi 2 osobowych) po 100 za pokój od Nocy i cała Hacjenda jest nasza przez 3 dni zjazdu, ponieważ właściciel jest fanem Kotów i organizował już dwa razy spotkania na szczeblu Europejskim - zobaczycie Foto. Dodatkowo mamy cały park, Barek, na naszą Imprezę - "nocne kotów rozmowy" ;D :-za Do wozów Panowie - do Kotów i w Drogę - Na Kępno :-za :-yipee
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej