Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2013

Spotkanie Kępno 23-24-25 sierpień JCP+Harley-e+Oldtimer-y

<< < (15/43) > >>

maras:
ja dojadę do hacjendy w sobotę na 9;00

Artek123:
eh... taka impreza się szykuje a mnie nie będzie...   :-cry

Dzikus:

--- Cytat: Artek123 w Sierpień 19, 2013, 21:16:14 pm ---eh... taka impreza się szykuje a mnie nie będzie...   :-cry

--- Koniec cytatu ---
Jak cię nie będzie ? Przecież obiecałeś ! Mieliśmy sprawdzić kota zamiast hamowni !!?

Artek123:

--- Cytat: Dzikus w Sierpień 19, 2013, 21:26:29 pm ---
--- Cytat: Artek123 w Sierpień 19, 2013, 21:16:14 pm ---eh... taka impreza się szykuje a mnie nie będzie...   :-cry

--- Koniec cytatu ---
Jak cię nie będzie ? Przecież obiecałeś ! Mieliśmy sprawdzić kota zamiast hamowni !!?

--- Koniec cytatu ---

pisałem Ci przecież już jakiś czas temu na PW że nie dam rady (praca) pojawić się w Kępnie...  ale spotkamy się na Summer Cars Party w Katowicach, bo z tego co pamiętam to będziesz...???

Dzikus:

--- Cytat: MAX w Sierpień 19, 2013, 20:10:13 pm ---Miejsce dla "naszych":

Do zobaczenia!!!

--- Koniec cytatu ---
:-kogutki
Witam kolegów  super
W odpowiedzi na pytania przekazuję co następuje : ma nas być od. 40 kotów zrzeszonych, forumowiczów, posiadaczy z okolicy zaproszonych przez nas. Mam nadzieję, że popracujecie nad kolegami i zrobimy Zjazd pierwszy taki w historii klubu i Forum. Ja ganiam za każdym napotkanym kotem i opłaca się to, bo wielu nie słyszało o nas i zacznie dopiero zaglądać na strony Forum. 
Co do Nocllegów Zajazd "Hacjenda". Mamy tam 20 miejsc (10 pokoi 2 osobowych) po 100 zł za pokój od Nocy i cała Hacjenda jest nasza przez 3 dni zjazdu, ponieważ właściciel jest fanem Kotów i organizował już dwa razy spotkania na szczeblu Europejskim - zobaczycie Foto. Dodatkowo mamy cały park, Barek, na naszą Imprezę - "nocne kotów rozmowy"  Duży uśmiech  jestem za  Do wozów Panowie - do Kotów i w Drogę - Na Kępno  jestem za  yipee

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej