Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2013
Spotkanie Kępno 23-24-25 sierpień JCP+Harley-e+Oldtimer-y
Dzikus:
--- Cytat: monikadarek w Sierpień 27, 2013, 09:58:10 am ---Witaj Bogna
Uszkodzeń amortyzatorów w naszym samochodzie nie stwierdziłem. Dzisiaj dostanie nowe filtry , oleje , klocki i tarcze hamulcowe. Płyt z taką muzą mam jeszcze kilka więc następnym razem możemy słuchać i słuchć.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Witam koleżeństwo
Czy odczytaliście wiadomość Privat?
monisia510:
Fotki doszły, wielkie dzięki :-)
Wyszły super
:-tylko
Dzikus:
--- Cytat: monisia510 w Sierpień 27, 2013, 11:25:34 am ---Fotki doszły, wielkie dzięki :-)
Wyszły super
:-tylko
--- Koniec cytatu ---
:) ;)
Dzikus:
Witajcie
Podaję Link do Koszulek Klubowych :-V Zamawiajcie :-super
http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,23994.msg201554/topicseen.html#msg201554
To jedyna Okazja na zakup Klubowych koszulek, ceny po kosztach ! :-bry .
Koszulki Polo 39 zł
Koszulki t-short 35 zł
przypinki klubowe 20 mm Autoryzowane - 3zł
Zamówienia proszę na Privat
Pozdrawiam Dzikus
Liczba Koszulek Ograniczona !!! :-thank
To jedyna Okazja :-gwizd
wlodek37:
Witam Wszystkich, na wstępie chciałbym podziękować organizatorowi '' Dzikusowi '' oraz jego całej rodzinie i oczywiście pięknej córce za organizację świetnej imprezy. Dziękuję również wszystkim uczestnikom za doskonałą zabawę i niezapomniany klimat. To był mój pierwszy zlot z Wami, ale wystarczył jeden dzień bym poczuł się tak jak gdybyśmy znali się bardzo długo / nie wiem co by się działo gdyby zlot trwał trochę dłużej / Tak naprawdę ten weekend trwał bardzo krótko, niektórzy klubowicze nie mogli zostać z nami do końca imprezy i w sobotę musieli wrócić do domu pomimo tego że pokonali do Kępna sporo kilometrów, im również dziękuję. To dzięki mojemu synowi Filipowi miałem zaszczyt Was poznać, to właśnie on zarejestrował mnie w klubie i wręcz / zmusił / do wyjazdu na zlot, co było dla niego również świetnym zakończeniem wakacji. Wisienką na torcie Naszego zlotu była obecność przedstawicieli Jaguar Team Wrocław, Ani i Darka którzy wzbogacili nasz park o nowe modele XK oraz XF. Darek nie kupuj szynszyla kupię Ci na następny zlot, tylko nie wiem w jakim będzie mówił języku, zastanawiam się tylko co kupić Sławkowi. Dzięki waszemu doświadczeniu dowiedziałem się wiele nowego na temat marki i pewnie nie raz skorzystam z Waszej pomocy. Dziękuje za spotkanie Włodek. Poniżej link do zdjęć ze zlotu.
http://s908.photobucket.com/user/millerfilip/slideshow/?sort=2
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej