Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2013
Spotkanie Kępno 23-24-25 sierpień JCP+Harley-e+Oldtimer-y
Jaguar Wroc³aw:
ale do dzisiaj nie wiem jak miał na nazwisko....uparciuch, a tyle razy grzecznie pytałem go.
Dzikus:
:-hehe :-hehe :-hehe
To ci Synszyl :-hehe
Zaraz zamieszczę podliczenie Zjazdu w Kępnie. :-V
BOGDA:
Aaa...Wlasnie podziekowania dla organizatora ... I...Milego wypoczynku na wycieczce ...
Dzikus:
Uwaga, Uwaga :-kogutki
/kurcze lubię te Kogutki ;D/
Oto podsumowanie "ZJAZDU KOTÓW - KĘPNO 2013"
Udział wzięło - 36 kocurów w tym 2 nowe Dealera XF i XK i nie liczone Koty przypadkowych gości (4)
Ilość Klubowiczów i Forumowiczów - 26
Ilość niezrzeszonych - 8
Ilość osób towarzyszących - 24
Zwycięscy Konkursów "Zjazdu Kępno 2013"
1) Puchar JCP za Najpiękniejszego Kota Oldtimera - kol. Leszek Polak XJS - niezrzeszony
2) Puchar JCP za Najpiękniejszego Kota Stylowego - kol. Włodek 37 XJS - klubowicz JCP
3) Puchar JCP za przyjazd z najdalszego miejsca - kol. Yonek X-Type - klubowicz JCP
Losowanie wycieczek:
1) Wyjazd na Weekend do Ustronia Morskiego w Hotelu "Bajka" - kolega MonikaDarek - klubowicze JCP /kontakt wyślę na privat/
2) Wycieczka 7-dniowa w dowolne miejsce "Woucher" kol. Dzikus - Klubowicz JCP / tak wyszło /
Ilość sprzedanych Koszulek łącznie : 57 z 110 szt.
Ilość sprzedanych przypinek klubowych (Autoryzowanych) - 58 z 110 szt.
Ilość Nocujących uczestników 16 osób+ osoby towarzyszące.
W Imieniu Organizatorów i mojej Rodziny SErdecznie wszystkim dziękuję za mega zabawę, samo uczestnictwo i zaangażowanie w życie naszego Klubu. Warto było dla was i naszej zabawy poświęcić ostatnie tygodnie aby to zorganizować. :-K :-super Dziękuję klubowiczom, forumowiczom, Sympatykom, naszym Rodzinom i Szynszylowi ( ;D ) oraz Dealerowi Jaguara p. Markowi Pasierbskiemu i całej załodze Team-u Jaguar w tym właścicielowi Zajazdu "Hacjenda" p. Mirkowi i jego Szynszylowi za cierpliwość i wyrozumiałość co do niektórych klubowiczów :-bry
Do zobaczenia na następnej Imprezie
Pozdrawiam -Dzikus- :-tylko :-R
monikadarek:
Witaj Bogna
Uszkodzeń amortyzatorów w naszym samochodzie nie stwierdziłem. Dzisiaj dostanie nowe filtry , oleje , klocki i tarcze hamulcowe. Płyt z taką muzą mam jeszcze kilka więc następnym razem możemy słuchać i słuchć.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej