Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2013

Spotkanie Kępno 23-24-25 sierpień JCP+Harley-e+Oldtimer-y

<< < (34/43) > >>

Maciejcat:
WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA LUDZI Z PASJA
Miło było was wszystkich poznać choć nie do końca pewnie wszystkich zapamiętałem po ksywkach za co z góry przepraszam  ale pewne osoby utkwiły mi w pamięci teraz lepiej będzie mi z wami się pisało.
Koszulki  ekstra.
Podziękowania dla Dzikusa i jego bliskich za świetnie przygotowaną imprezę następnym razem musimy tylko opanować paradę żebyśmy się nie pogubili to najlepszy widok dla ludzi. Wójt też spoko gościu dzielnie pomykał na rynku w skórze w dość wysokiej temperaturze  a w jednej ze swoich mów powiedział mądre życiowe słowa.
Dzikus
 ksywka  to 1000%-towy strzał w dziesiątkę trzymaj się tego co robisz i rób to dalej tak jak umiesz najlepiej zarażaj ludzi swoja pasją i witaj ich tak jak nas przywitałeś.
Pozdrowienia dla wszystkich i Yonka.
Ps.
na prywatny adresy dzikusa wyśle zdjęcia ze zlotu.

Choina:
Witam.

Ja dotarłem dopiero teraz do domu. Jestem wykończony. Najpierw z piątku na niedziele 30h bez snu, 6 godzin snu i teraz wybija 20h. Muszę to odespać. Po przejażdżce z Anią 8-biegowym XFem i 5.0 litrowym XK8 X150 powrót do domu był o wiele bardziej dynamiczny.

Podziękowania dla organizatorów całej rodziny Dzikusów, bo przecież wszyscy się do tego przyłożyli.
Podziękowania dla całej ekipy Jaguar Team za udział, auta, gadżety, ogólnie za wszystko. Mimo, że mam do Teamu 220km i raczej nie kupię nowego Jaguara czy Range'a to po graty do Jagów czy na serwis chętnie podjadę.
No i największe podziękowania dla wszystkich uczestników zlotu, bo to w końcu Wy tworzycie ten Club.
Miło było Was wszystkich poznać.

Podaję link do galerii ze zlotu LINK

Dobra nie pitolę, bo muszę położyć się spać, a jeszcze przed snem muszę zapoznać się z cenami Harley'ów w PL.
O właśnie pozdrowienia dla twórcy Harleya Davidsona GoldFinger 007

slavek:
Wróciłem.... idealnie na styk żeby zacząć pracować... jazda była nieziemska :) podziękowania dla Wszystkich. Dobrze że nie muszę iść robić zdjęcia do dowodu bo od wczoraj jestem jeszcze mniej fotogeniczny.... Grawitacja - bo pijany przecież nie byłem.

Wojtas:
szanowna bando kotowiczow
bylo reeeeeweeeeelacyjnie , delikatnie i ze wstretem wrzucam sie w codzienny kierat
Dzikus jestes WIELKI
w 10000000 % jestem za stowarzyszeniem bo czas to ujac w jakies ramy prawne
czekam na kolejne hasla zlotowe i juz razem z kotem lub kotami oraz moja "kotką" sie postaramy zameldowac
 :-tylko

maras:
Ja bardzo bym prosił o wrzucanie fotek lub filmów ze zjazdu tutaj lub na mojego maila bo jak wiecie miałem niemiłą przygodę z aparatem fotograficznym i nie mam żadnych zdjęć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej