Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2013

Spotkanie Kępno 23-24-25 sierpień JCP+Harley-e+Oldtimer-y

<< < (33/43) > >>

maras:
Ja też chciałem podziękować wszystkim, którzy maczali palce w ogarnięciu tak zacnej imprezy. Dzikus i rodzinka jesteście wielcy i mega :-R za wszystko bo impreza naprawdę dopięta na ostatni guzik. Chciałbym też podziękować wszystkim za miłą atmosferę i bardzo ale to bardzo miło było was wszystkich poznać :-thank  Tylko proszę nie denerwujcie się później, że kogoś nie pamiętam, bo naprawdę nie zdołałem wszystkich zapamiętać ale obiecuję, że się poprawę i następne zloty już będę na dwa trzy dni. Mam nadzieję tylko, że będzie więcej takich imprez w tak licznym i świetnym gronie jak teraz.

DZX:
Miło było was poznać koledzy :D Szkoda, że nie wszyscy się zjawili, ale i tak było fajnie. Mam nadzieję, że niebawem znów się spotkamy :) Pozdrawiam.

Jaguar Parts:
Zlot super...To co zrobił Dzikus nie da się ująć w słowa. To się nazywa człowiek z pasją!!! :-super Ogromne podziękowania dla NIEGO! :) Kolejne podziękowania dla Krzycha Choiny i Darka Jaguar Szczecin...za te hektolitry %%%  :-hehe

Artek123:
eh... taka impreza, a ja nie mogłem się pojawić...  :-cry
wrzućcie Panowie / Panie chociaż jakieś fotki na pocieszenie...

wlodek37:
Co tu jeszcze pisać...Pierwszy zlot i tyle nie zapomnianych chwil.Również dziękuję za wspaniałą atmosferę.Gratulację dla organizatora. :-bry :-bry

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej