Zapek trochę za ostro pojechałeś... mi też to jest obojętne czy to jest oficjalny czy nie oficjalne spotkanie (sprawa nazewnictwa jest drugorzędna albo i ,,trzeciorzędna"), ważne żeby grupa ludzi podzielająca wspólną pasję chciała się spotkać (im większa tym lepiej)... a gdyby udawało się to jeszcze robić pod jakimś logo to było by super...
fakt że spotkań (takich większych) jest dość mało ale wynika to też z biernej postawy forumowiczów/klubowiczów... co dla mnie jest dziwne i nie wytłumaczalne... czyżby w większości ludzie kupujący Jaguary mieli je tylko po to co by ,,gula" skakała sąsiadowi, bo jaki by to jaguar nie był to kot na masce działa na wyobraźnię ludzi...
zobacz teraz ostatnie spotkanie pod Wrocławiem - miejsce świetne, oprócz naszych kotów sporo innych ciekawych rzeczy do zobaczenia, dojazd z regionów Polski południowej bardzo dobry... i było nas ok.18 aut... to bardzo mało jak na ilość ludzi na forum i jaguarów które poruszają się w okolicach Wrocławia, Śląska, Karkowa, Tarnowa itd....
następna sprawa która rzuca się w oczy - kolega jagdds proponował zorganizowanie spotkania w okolicach Bełchatowa i praktycznie zero odzewu ze strony ludzi...
My też mamy kilka fajnych miejsc na spotkanie, a jak próbowaliśmy się spotkać to w promieniu 150 km. zgłosiło się nas trzech...
Władze klubu zajmują się też wieloma sprawami, o których nie bębnią na lewo i prawo jak chociaż by ostatnie konserwacje na serwerze itp.... fakt faktem inicjatyw organizacji większych spotkań wychodzących bezpośrednio od władz jest mało... ale może to wynikać też właśnie z tego o czym pisałem wyżej...