hello
mam na imię Michał.
właśnie zostałem przez kompletny przypadek właścicielem mondeo w karoserii kociaka x-type 3.0. V6 AWD z roku 2002.
Widziałeś kiedyś mondeo z napędem na 4 koła? Coś Ci sie fora pomieszały?
Połączono
hello
mam na imię Michał.
właśnie zostałem przez kompletny przypadek właścicielem mondeo w karoserii kociaka x-type 3.0. V6 AWD z roku 2002.
od ćwierć wieku podobają mi się jaguary jednak zamiłowanie do driftingu spowodowało, że wyłącznie bmw gościło w moim garażu.
teraz obok Bunisławy stoi kociaczek (jeszcze imienia nie wymyśliłem, ale zwykły "Kotek" wydaje mi się ok ).
Nie chciałbys spotkać w 4 oczy tego "kociaczka", "koteczka", czy innego "kocika" w rzeczywistości. Nie zostałeś dopieszczony w dzieciństiw czy jak?
Połączono
hello
mam na imię Michał.
auto jest zaniedbane i czeka mnie sporo pracy by lśniło co najmniej tak ładnie jak Bunia, więc pewnie nie raz będę czerpał informacje od wieloletnich miłośników co , jak i gdzie zrobić...
kociaka mam od pierwszego właściciela, który zmienił x-type na nowiutkiego, salonowego XJ (dżyzys... co za nieziemskie auto ten XJ - prowadziłem i wysiąść nie mogłem), a x-type'a nie miał serca oddać w nieznane ręce, więc trafił do mnie właściwie za ładny uśmiech i obietnicę, że będę o kociaczka dbał równie dobrze co o Bunię.
"Bunia", "kotek" co ty stary gumisie jeszcze oglądasz?
Połączono
hello
nie wiem czemu brakuje mu mocy. jedzie całkiem, całkiem, ale powinien być ogień a nie pitu pitu, że mnie volvo lat 20 na światłach odstawia... może wystarczy wymienić świece?
Jak Ci ognia brakuje to podpal Myślę, że swiece dadzą radę a i jeszcze napewno magnetyxzery i filter stożkowy.
W prawym rogu wiadomości masz opcję . Możesz edytować posta przez okres 3 godzin
myślę, że zdrowo Cię pogięło...
przemieliłem w swoim życiu mnóstwo samochodów.
m.in. z 7 czy 8 BMW, dwie lancie (w tym HF), trzy alfy romeo (m.in. GTA) albo "ślicznotkę"
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://media.auto-motor-i-sport.pl/1/261/odwroceni_060618_1081_ks-b3fa0e2594cc00963e32a2b67934c71d.jpg&imgrefurl=http://www.auto-motor-i-sport.pl/adrenalina/Kamil-Durczok-dziennikarz-Mercedes-500-SEC,12561,1&h=420&w=630&sz=114&tbnid=EXnXBycP4_UDhM:&tbnh=90&tbnw=135&zoom=1&usg=__HEdc4yj6lem4mtADRdXHWITqUgQ=&docid=semocdw9ufh9XM&sa=X&ei=1aCbUaSjOMzktQazmYC4BQ&ved=0CDUQ9QEwAQ&dur=1382 większość moich samochodów to były auta z duszą i kupowałem je sercem a nie rozumem. dżagi też mi się zawsze podobały a choć aktualnego x-type chcę się pozbyć to tylko dlatego, że chcę xj. i wciąż jest to decyzja by mieć auto z duszą, bo jakościowo np do BMW to jaguarom baaaaaaaardzo dużo brakuje.
i jak widzisz, niektórzy nazywają swoje auta jak np w filmie odwróceni i wielu innych. gdyby miał matiza to na pewno by tak nie było, ale ja o swoje auta zawsze bardzo dbałem i dobrze je traktowałem. i nie wkładałem im żadnych magnetyzerów itp a jedynie np zlecałem przyszykowanie beemki do driftu lub rajdów, bo na mechanice się nie znam.
Ty natomiast jesteś zwykłym prostakiem i bucem, któremu wyszła słoma z butów.
i nie mam najmniejszej przyjemności obcować z takimi chamami na forum.
z czymś takim nie spotkałem się jeszcze na żadnym forum miłośników aut a jestem zarejestrowany na wielu z nich.
możecie wykasować moje konto.