Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Jaguar XF 2008-obecnie nawigacja mapa Polski 2012

<< < (4/13) > >>

rmazurek:

--- Cytat: RedOctober w Lipiec 27, 2014, 00:09:29 am ---I pewnie prędkość nagrywania nie jest ustawiona na 1x. Jak będzie ustawiona większa to czytnik w samochodzie będzie miał problem z płytą i jej nie odczyta.

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem czy ma to priorytetowe znaczenie.

Sam tak na poczatku myslalem i nagralem swoja plytke z predkoscia x2. Nagrywajac dla bARTULOO1 zapomnialem zmienic ustawienia i wypalilo sie na x8 i tez dziala...

Mimo to uwazam, ze im wolniej tym lepiej.

Dodam, ze wczoraj wyprobowalem plytke z linku z chomika i wszystko dziala OK - pokazuje wszystkie nowe autostrady itp. Jedyny odcinek drogi jakiego nie pokazalo to S8. Jechalem z nawigacja na trasie Dortmund - Lublin.

Lampek:
Piraty jedne! Jak można tak pobierać nielegalne oprogramowanie?!

...dzisiaj kupuję Verbatimy i lecimy z koksem ;) Ciekawe, czy mi zadziała.

@rmazurek powiedz dobry Kolego, czy gdyby mi nie zadzialało mógłbym poprosić o przesyłkę nagranej przez Ciebie płytki? Oczywiście zwrócę wszelkie koszta. Spróbuję najpierw samodzielnie.

rmazurek:

--- Cytat: Lampek w Lipiec 29, 2014, 10:21:04 am ---@rmazurek powiedz dobry Kolego, czy gdyby mi nie zadzialało mógłbym poprosić o przesyłkę nagranej przez Ciebie płytki? Oczywiście zwrócę wszelkie koszta. Spróbuję najpierw samodzielnie.

--- Koniec cytatu ---

Jasne, sluze pomoca. Jestem teraz w PL akurat i nawet mam obraz na dysku zgrany takze postaram sie kupic plytke i Ci nagrac. Wyslij mi adrs na priv.

zbychuro:
Problem pokonany,wersja z twardym dyskiem 2012 r .Okazało sie że Jag ma wgraną fabrycznie całą Europę,zasugerowałem się wersjami z navi na DVD.Wystarczyło zmienić "obszar wyszukiwania" na polskę i navi śmiga aż miło!

Darciowezu:
Witam
Mam pytanko czy nie dało by sie wrzucic tych dvd na jakis inny sait np. dodane.pl ?
i czy moze ktos udostepnic instrukcje po polsku  >
Z góry dzieki i Pozdro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej