Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)
Jaguar XF 2008-obecnie nawigacja mapa Polski 2012
darskar:
Witam wszystkich poszukujących map do jaguara Xf. Użytkownik Jan123456 z portalu chomikuj udostępnia mapy Polski do Jaguar Xf. Sprawdziłem, działa! Wystarczy ściągnięte pliki nagrać na płytę DVD dwuwarstwową- double layer nagrać ściągnięte pliki, wsadzić do bagażnika i wszystko samo się wczyta. U mnie działa 2012, nawet autostrada A4 już jest w całości.
franiux:
Tylko szkoda że autostrada A4 jeszcze kilka dobrych lat nie będzie w całości.
darskar:
Są nowe mapy 2014 tutaj:
http://chomikuj.pl/jan123456/Jaguar+xf+-+2012+Europa+Polska/Jaguar+xf+-+2014+Europa+Polska
GrzegorzN:
Czy ktoś sprawdzał te 2014?
Ja nagrałem jak w instrukcji na DL+R i dostałem komunikat o błędzie odczytu płytki. Ściągnęło się raczej dobrze bo ISO mogłem otworzyć.
Tak się zastanawiam czy to nie jest problem z wersją nawigacji u mnie, bo oryginalne zestawy płytek które mam na 2012 i wcześniejsze mają 4 czy nawet 6 płytek.
Właśnie doczytałem w innym wątku o najwolniejszej prędkości nagrywania.
Spróbuję tego w takim razie.
darskar:
Ja sprawdzałem, ściągnąłem nagrałem płytę i zadziałało natychmiast. Jeżdżę na niej od tygodniaw moim XFie z 2009 roku. Facet z chomika udostępnia czwartą płytę z zestawu zawierającą Europę z Polską. Ma też pozotałe płyty, pisał mi o tym na prv. Zawierają one Europę zachodnią. Jest chętny to udostępnić z tego co pisał. Wiem, że płyta musi być dobrej jakości, choć wcale nie koniecznie markowa. Chodzi o to aby pity i landy były dobrze odróżnialne przez czytnik. Poeksperymentuj, napisz czy ruszyło.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej