Witajcie
Potrzebuje pomocy
,
Mam jaga z 2004 roku,postanowiłem pozakladac sobie chrome tak jak to było w innych wersjach.
Zamówiłem,przyszły na tył wszystko ładnie pasowało,mocowania listw od środka ma metalowy rygielek,czyli listwy centralnie miały mocowania które wysuwają sie w zderzak i od drugie sie je reguluje.
Niestety jeden sprzedający wysłał mi listy na przód z tym ze przyszły inne zupełnie,jeśli chodzi o kształt i o mocowania, tzn maja mocowania na brzegach krawędzi po obu stronach i są na zatrzask w zderzaku,pomijając ze maja zupełnie inny kształt jak zderzak x type.sa krótsze jakby z przodu zderzaku a dłuższe z boku.
Odeslalem sprżedajacemu bo mówiłem jaka sprawa,zgodził sie na zwrot,a teraz gość mi mówi ze on musi sprawdzić w salonie czy po winach czy coś tam czy to sa nie od tego modelu bo on kupował cześć z takiego auta i że on jest pewien ze to sa dobre,ale jak w salonie mu powiedz ze to sa z xj albo z s type to wtedy odda kasę inaczej odesle mi je z powrotem bo on umowę handlowa ze mną zawarł itp.
Dodam ze wystawione były jak listy rożne do x type, pod spodem na aukcji zdjęcia widać ze z dołu sa dobre z takim mocowaniem a te inne,ja tego wcześniej nie wiedziałem dopóki nie ściągnalem zderzaka, więc skoro były do modelu to powinny pasować,gość meilowo mówił ze to do roczników 2001-2008, a te sa z auta z 2005, pozniej przez teleofnu jak wyszla ta afera.
Zdjęcie porównania z moimi starymi poniezejale gość wbił mi klina z tym odsylaniem i ze to sa od tego modelu?
Poniżej link do aucji:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2761655419Proszę Was o pomoc co to za listwy?