Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Poszukiwania X-type

<< < (2/3) > >>

lubieherbate:
OK, dzięki wielkie za odpowiedzi :) Fajnie by było, gdyby w podanej przeze mnie kwocie (no, może do tych 25 tys. zł) zmieścić się ze wszystkim, tzn. z zakupem, rejestracją, ubezpieczeniem i podstawowymi wymianami eksploatacyjnymi... Nie wiem czy to możliwe, ale jeszcze po cichu liczę na to, że ceny spadną w nowym roku kalendarzowym ;D
@Mike_G - chyba widziałem Twojego X-type na otomoto - bardzo ładny egzemplarz, z fajnym wyposażeniem, ale zapomniałem dodać - szukam sedana... :-\

Juggernaut:
kupuj benzyne i ładuj gaz, nie bierz tego fordowskiego klekota na gnojówke. Ten silnik nadaje się tylko i wyłącznie do forda. 3.0 jakoś jedzię i brzmi, a w gazie nie spali zawiele, przejedź się najlepiej tym i tym, różnica jest ogromna, a oszczędność żadna.

Skiciu:

--- Cytat: Juggernaut w Listopad 22, 2012, 15:04:40 pm ---kupuj benzyne i ładuj gaz, nie bierz tego fordowskiego klekota na gnojówke. Ten silnik nadaje się tylko i wyłącznie do forda.
--- Koniec cytatu ---

zdecydowanie wole jeździć fordowskim dieslem niż autem na gaz  :P

Juggernaut:

--- Cytat: Skiciu w Listopad 22, 2012, 15:12:13 pm ---
--- Cytat: Juggernaut w Listopad 22, 2012, 15:04:40 pm ---kupuj benzyne i ładuj gaz, nie bierz tego fordowskiego klekota na gnojówke. Ten silnik nadaje się tylko i wyłącznie do forda.
--- Koniec cytatu ---

zdecydowanie wole jeździć fordowskim dieslem niż autem na gaz  :P

--- Koniec cytatu ---

rozumiem ze preferencje osobiste, bo przy dystrubutorze wychodzi podbnie, osiągi to jednak zdecydowanie benzyna, koszty bnapraw i ekspaltacji również są niższe . Rozumiem że nie lubisz gazu bo to gaz? 

CiGaR:
Niedługo Jaguara na samą benzynę to będziemy szukać, jak igły w stogu siana hahaha, a nie ma to jak twórcze porówniania typu gnojówka itp  :), nie mam diesla, a benzyny, tylko śmieszą mnie takie porównania  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej