Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Nadmierne parowanie szyb
frugol:
Wlasnie wrocilem z dlugiej podrozy moim kotkiem i zaobserwowalem mala niedogodnosc ( a wlasciwie cos co bardzo mnie spowolnilo) mianowicie strasznie paruja mi szyby . Wczesniej tego nie mialem . Nie pomaga ustawienie funkcji nawiewu na maxa a nawet pogarsza sprawe . Czy orientujecie sie co moze byc przyczyna?
frugol:
Zeczywiscie parowanie nastepuje gdy nawiew zaciaga powietrze z zewnatrz. Dzieki za odpowiedz :-thank. Niestety kotek nie byl moja wlasnoscia od nowosci i nie mialem pojecia ze przydalo by sie go wymienic . na szczescie teraz ma nowego lepszego wlasciciela ktory wszystkim sie zajmie ;D. _radzio1 Jak bys mi podpowiedzial gdzie ten filtr moge znalezc to by bardzo przyspieszylo i ulatwilo sprawe :-thank Bo ja szczeze mowiac nie mam pojecia gdzie szukac :-wstyd a kotek potrzebuje pomocy.
kummpel:
Z tego co wiem, to do X-typów pasują filtry od mondeo.
[załącznik usunięty przez administratora]
panflorek:
Mam ten sam problem, ale wydaje się, że inna przyczyna (poprawcie mnie jeśli się mylę!). Pasek klinowy robi mnie w c***a i im mniej prądu, tym słabiej wiatraki kręcą. Może też masz tak samo?
frugol:
Niestety wymiana filtra nie pomogla Jak parowalo tak paruje .
Jezeli temperatura zewnetrzna jest na minusie szyby paruja Jak jest na plusie to wszystko ok.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej