Witam kolegów.. nie wiem czy jeszcze przeczyta ktoś tą odpowiedź bo widzę że dyskusja była dawno temu ale dla rozwiania waszych wątpliwości dodam coś od siebie.. Pieniu miałem taki sam problem jak Ty coś mi bardzo głośno wyło pod spodem w samochodzie wszystko wskazywało na to że to reduktor, że któreś łożysko w reduktorze, więc go wyciągnąłem, i tu już dementuje plotkę bo wyciągnięcie reduktora to bułka z masłem i żadnego silnika sań nie trzeba ściągać, odkręca się jeden element rury wydechowej, kolumnę mcpersona, wyciąga półoś, i reduktor mamy na wierzchu, dla kumatej jednej osoby max 2h godz. roboty, ale do rzeczy, rozebrałem reduktor jest w nim łącznie kilkanaście łożysk ale najważniejsze są te największe główne, u mnie były tak zużyte że miały wżery na rolkach, numery wszystkich łożysk głównym mam więc jak by ktoś potrzebował to gdzieś je od kopę i podam, wymieniłem łożyska zalałem nowy olej wszystko pięknie ladnie poskładałem i pojechałem na próbę i nadal szumi, więc to nie był reduktor, dziś szukam dalej szumu, jeżeli znajdę to dla zainteresowanych podam co to było..