Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012
ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2012 6-7.10.2012
XKR-Lover:
--- Cytat: Jaguar Parts w Wrzesień 19, 2012, 21:33:19 pm ---Czyżby nasz klub oraz forum, gdzie jest zarejestrowanych ponad 3tyś użytkowników miał tylko 13 reprezentantów? Z osobami towarzyszącymi 30 osób? Wstyd! Nie róbcie jaj tylko wysyłajcie zgłoszenia. Szansa na takie spotkanie jest tylko raz w roku
--- Koniec cytatu ---
Właśnie, to JEDYNY zlot w tym roku w okolicy centralnej w Opolu, więcej jak pewne ostatni w tym roku :-nie. Czyli naprawdę z wszystkich stron można było przyjechać, gdyby się CHCIAŁO... byłem na ostatnim zlocie w Tarnowskich Górach i nigdy nie zapomnę, pierwszorzędna zabawa z przyjemnymi ludźmi, w pięknej okolicy, bez wątpliwości warto mi przejechać 8 godzin w jedną stronę !!!
Poco kupiliście Jaguara, poto żeby tylko nim do roboty jeździć ? :-nuts
Dajcie spokój, to jest idealnie luksusowy cruiser właśnie ta taką przejażdżkę relaksującą parę godzin na zlot, spotkać nowych ludzi i zjeść i pogadać sobie :-tylko
Nie rozumiem tą mentalność tutaj, naprawdę wygląda mi na to że nie kochacie swoje samochody, że to wszystko na wygląd a nie z serca..... a wtedy po tej okazji będzie narzekanie że nikt nie chce zorganizować spotkanie i "bym przyjechał ale...." :-wstyd
Trzeba żyć bez żalu, inaczej poco pracujemy tak ciężko???
M-GASIOR1:
Witam.
Potwierdzam słowa ,,przedmówcy'' .Przyjedźcie chociaż w samą sobotę (na kilka godzin), żeby pochwalić się pięknymi jaguarami. :-A
Pozdrawiam i liczę na przyjazd ,,Kociaków'' nawet tych nie zgłoszonych. Przecież wszyscy będą mile widziani.
Jaguar Wroc³aw:
Cholera ale kusicie... myślę myślę ...
Artek123:
--- Cytat: JaguarSzczecin w Wrzesień 20, 2012, 22:07:23 pm ---Cholera ale kusicie... myślę myślę ...
--- Koniec cytatu ---
to nie myśl tyle tylko przyjeżdżaj :)
Ja jak uda mi się tylko dostać wolne na sobotę to na pewno się zjawie (negocjacje z szefem trwają :) )
cobi:
Ja mam za daleko niestety :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej