Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012

ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2012 6-7.10.2012

<< < (17/48) > >>

Jaguar Parts:
UWAGA :-kogutki właśnie dostałem ofertę cenową na sobotnio wieczorny bankiecik - zamiast kolacji. Cena wyniesie 44zł/os + deser (ok 15zł). Alkohole we własnym zakresie ale to omówimy na miejscu kto co pije i kolektyw wybierze przodownika co pojedzie do wioski po zakupy ;D Ceny to tu mają "zabójcze" ;D sprawdzałem noclegi w pałacu w Rydzynie i tam podstawowy nocleg dla 1 osoby ze śniadaniem od 198zł :-gwizd

BlackV6:
Jaki jest koszt całkowity na osobę z noclegiem i co w cenie , może uda mi się wyrwać na sobotę ale to zależne niestety nie ode mnie :)

Jaguar Parts:
Postaraj się! :) Pobyt z soboty na niedzielę wyniósłby...licząc, że śniadanie zjesz w domu przed wyjazdem ;) obiad 20zł + ok 60zł wieczorny bankiet z deserem + alkohol + 40zł nocleg. To jest koszt od 1 os. Śniadanie rano 15zł + kefir na kaca 1.5zł w sklepiku we wiosce ;D

Jaguar Parts:
Jeszcze tylko 2 i pół tygodnia do zlotu!! Czyżby nasz klub oraz forum, gdzie jest zarejestrowanych ponad 3tyś użytkowników miał tylko 13 reprezentantów? Z osobami towarzyszącymi 30 osób? Wstyd! W Anglii zebrali w jednym czasie prawie 1000 Ferrari na torze Silverstone a Ferrari jest autem rzadszym niż Jaguar. Wszyscy w weekend w pracy? Nie róbcie jaj tylko wysyłajcie zgłoszenia. Szansa na takie spotkanie jest tylko raz w roku

ocelot:
Dolaczam sie do apelu Jaguar Parts
Panie i Panowie zglaszajcie swoj udzial niezwlocznie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej