Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012
ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2012 6-7.10.2012
XKR-Lover:
No właśnie widzisz jak to jest.... śmieszne że najpierw narzekają że za daleko, za drogo, za długo, za blisko, będę musiał portki wyprać, a wtedy jak zlot na Opolu spadł to nagle ile ludzi piszą "jak to, nie będzie?"
A gdzie ci wszyscy są co narzekali że odwołano, przecież ten zlot jest bliżej i taniej? Wstydzicie się? bo ja tak....
Jednak widać że Polacy chyba nie tacy zakochani w swoich Jaguarach jak ogłaszają, bo nigdy w życiu nie widziałem zlot jaguarów miał tylko 10 samochodów..... :-wstyd naprawdę.
W USA i Anglii to na byle jaki zlot przyjeżdżają 300-400km bez zipania bo są dumni ze swoich wozów i chcą innych spotkać, a tutaj? :-gwizd
NIE DO UWIERZENIA :-K
saulinek:
widze ze nas milosnikow Saabolotow i Kotow jest sporo tutaj :-off :-super
Jaguar Parts:
Dlatego szacunek za to, że przyjeżdżasz mając taki kawał i do tego nie Jagiem :-gwizd
Saaba kupiłem żonie, niestety diesel. Dynamika na poziomie nawalonego rowerzysty ;)
XKR-Lover:
--- Cytat: Jaguar Parts w Wrzesień 08, 2012, 22:22:25 pm ---Dlatego szacunek za to, że przyjeżdżasz mając taki kawał i do tego nie Jagiem :-gwizd
Saaba kupiłem żonie, niestety diesel. Dynamika na poziomie nawalonego rowerzysty ;)
--- Koniec cytatu ---
:-hehe dlatego kupiłem 530d bo pali 7l/100 a zapycha 0-100 za 8sec. zupełnie bez fatygi, ale kolegi nowszy BMW 330d to nie wiary godny, nie wierzyłem że to diesel :-clap
śmieszne, że miałem w Ameryce Pontiac GTP 4litrowy V6 z Superchargerem (i to w r.2000 był najmocniejszy Amer. Prod.), który miał wydajność 240KM i rabował 13l/100 a 0-100 za 6.7, a 1995 XJR miał z 4litrów w "starej" 6-inline 320KM i palił 11l/100 a 0-100 za 6.5...... a tu 330d ma 240KM i pali 7l/100 a robi 0-100 za 6.1sec !!! a 335d ma 280KM :o !!!
... a w międzyczasie się szuka XKR'a na zabawę....
Anyway :-off Zapychamy na zlot !!!
cobi:
Proponuje zrobic zlot pod namiotami najlepiej u siebie pod domem wtedy bedzie i tanio i blisko. I ostatni raz prosze o pisanie na temat.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej