Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012

ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2012 6-7.10.2012

<< < (12/48) > >>

gatom:
Skiciu uwazam ze to swietny pomysl jestem z Kola

Skiciu:
to super :) jak będziesz w Koninie, to wpadnij do salonu Forda. Ja tam procuje, to sobie pogadamy na spokojnie i ustalimy szczegóły :)

XKR-Lover:

--- Cytat: Jaguar Parts w Wrzesień 05, 2012, 20:07:25 pm ---Zapraszam w piątek! ja też wtedy będę :) główny dzień to sobota. Rano śniadanie, powitanie się, zabukowanie w pokojach, wyjazd w kolumnie w małą objazdową trasę. w pobliskim Wieruszowie będzie bazarek ;) tam można na parkingu pokazać koty lokalnym i kupić tanie kapcie i warzywa ;D powrót do dworku, pogaduchy, zdjęcia, obiad o 13, potem jakieś konkursy można wymyślić. Tu także liczę na Wasze pomysły. koło 18 kolacja lub bankiet z bardzo dobrym jedzeniem i alkoholem. Jeśli nie będzie chętnych na wydanie więcej niż na kolację, to po kolacji moglibyśmy podejść do moich rodziców, którzy mieszkają 500m dalej i tam zrobić ognicho, grilla czy inną popijawę. Ale to pod warunkiem, że ojciec do tego czasu nie popłynie w rejs. Tata też ma Jaguara więc jeśli będzie, to na pewno dołączy się do nas :)

--- Koniec cytatu ---

No to fajnie!!!

Proszę mi zarezerwować noc w Piątek i Sobotę, wyjazd w Niedzielę rano, i tam będę na jedzenie, grill itd. Jedna osoba, jeden samochód.

Niestety w Beemce bo jescze nie mam Jaga, ale nie narzekam bo tańszy Diesel za 900km  :-gwizd a przy tym nie muszę być w kolumnie tak że będzie Video z "mijania" kolumny jak się da, i dużo zdjęć  :-super

Do widzenia!!!

_____======_
____ /_________\_
___{OO} (||)(||) {OO}
. . .( o )=)--------o )=)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Drifting to dopiero zabawa..

Jaguar Parts:
Mojego mogę sprzedać :-chyt a tak poważnie to być może przyjedzie mój znajomy XKRem z 2007, wymienicie opinie

Jaguar Parts:
No i jak, frekwencja stanie na 22-24 osobach (10 aut)? Trochę mało jak na tak poważny klub z tyloma członkami :( Dziś byłem na spocie klubu Saaba (bo takiego też posiadam) i mimo, że temat spotu powstał 2 dni temu i byli tylko lokalni klubowicze, było 13 aut i prawie 30 osób. Mam nadzieję, że będzie nas jednak więcej, przynajmniej raz tyle. Jakkolwiek zlot odbędzie się, choćby było tylko 20 osób.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej