Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012
ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2012 6-7.10.2012
GRZE¦:
A co o nowym zlocie sądzą MAX i KOGUTKI .czyżby się obrazili ze 1 zlot nie wypalił a uczestniczyć w 2 duma nie pozwala
BlackV6:
Po pierwsze Max i Kogutki nie byli organizatorami wcześniejszego zlotu ,była zgłoszona chęć organizowania tego lotu przez mnie oraz Alexxx-a , czyli rozumie że mnie pytasz czy moja duma nie pozwala mi uczestniczyć w nieoficjalnym zlocie tak , odpowiadam najnormalniej w świecie nie mam na to czasu ani urlopu w tym terminie :)następnym razem najpierw zapoznaj się z faktami a później wypisuj bzdury .
kogutki:
Kogutki, jak tylko czas pozwoli oczywiscie sie pojawi. Kazda okazja aby sie spotkac jest dobra, na co mialbym
sie obrazic?
GRZE¦:
BlackV6 nigdzie niema zmianki ze to ty organizowałeś zlot oficjalny ale czemu 2 zlot nazywasz nieoficjalnym tego nie rozumiem możesz to wytłumaczyć . może podanie trzeba napisać żeby był oficjalny ale do kogo
BlackV6:
Jest wzmianka w temacie odwołanego zlotu Pałac Izbicko :) napisałem nieoficjalny bo nie jest oprawiony forumowym znakiem firmowym :-gwizd :-gwizd :-hehe , W terminie w którym miał się odbyć zlot w Opolu jestem w Brennej z paroma innymi forumowiczami , jak ktoś ma ochotę to zapraszamy :-V
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej