Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012

ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2012 6-7.10.2012

<< < (6/48) > >>

Jaguar Parts:
Na razie chyba 6 aut  x 2 do 4 osób. To na lokalnych spotach jest więcej osób :( Mam nadzieję, że frekwencja będzie lepsza. Warto pojechać dla samego uroku tego miejsca i spokoju tam panującego. Ech...ile ja tam wakacji spędziłem za małolata :)

GRZE¦:
Mam nadzieje ze mnie policzyłeś  2 osoby + kot

Jaguar Parts:
Ciebie Grześ nie policzyłem bo narzekałeś ;) ok, dopisuję :) póki co mamy 16 osób, ale mam kontakt na 3 lokalne kocury i napiszę do ludzi czy by podjechali do nas. Gdyby było nas naprawdę dużo można by napisać do tvn turbo aby podjechali z kamerą :P :-clap

Rybik:
Witam wszystkich serdecznie .mam pytanie gdzie chcecie zorganizowac to pazdziernikowe spotkanie.Wybierałem sie już do Opola a tu nic. Ostatnio uczestniczyłem w spocie na Malcie w Poznaniu było ok.ale chetnie spotkam sie w wiekszym gronie tylko musze wiedziec na sto  bo przebywam w niemczech i musze załatwic wolne .A w polsce mieszkam  Naklo/not. a kot to XJ 93r pozdrawiam. kontakt sega1@onet.eu

Jaguar Parts:
Opatów koło Kępna (południe woj. wielkopolskiego), masz tam 266km. Jest nas chyba 16 osób póki co więc mam nadzieję, że będzie przynajmniej raz tyle. W poniedziałek robię rezerwację wstępną na pokoje hotelowe.Jak zbierze się więcej osób to zamiast obiadu można pomyśleć o bankiecie w sali restauracyjnej. Jeśli jesteś chętny to będzie bardzo fajnie! Pisz do mnie na PW to dopiszę Cię do listy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej