Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012

ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2012 6-7.10.2012

<< < (45/48) > >>

Tomasz.xkr:
Dołaczam się do podziękowań dla Jaguar Partsa za fajne spotkanie.Tak mi się podobało,że zapisuje na każdy następny zlot.Dzięki.

BlackV6:

--- Cytat: Jaguar Parts w Październik 09, 2012, 19:07:17 pm ---Sławku (JagDDS) a dlaczego w albumie ze zdjęciami i w filmiku jest sformułowanie nieformalny i nieoficjalny ?????? Ja jak i wielu przybyłych jesteśmy nie tylko forumowiczami ale także oficjalnymi członkami klubu. Ogłoszenie i zapisy na zlot odbywały się na forum a nie przez smsy i maile za plecami innych, mieliśmy też błogosławieństwo prezesa (tylko szkoda, że nie przybył :( ). Zlot jak najbardziej był oficjalny :) Co do fotek to bardzo brakuje takiej zbiorowej z kotami pod dworkiem albo przy werandzie gdzie siedzieliśmy po obiedzie. Piwo za szybko zostało otwarte i mało komu się już chciało auta przestawiać ;)

--- Koniec cytatu ---

temat oficjalnego lub nieoficjalnego zlotu był już poruszany i obficie omawiany więc jaki sens ma ponowne rozpoczęcie dyskusji na ten temat :)

Gratuluje udanego zlotu  ;D ;D ;D najbliższa okazja to wigilia na której juz raczej się zjawie ,no chyba że zorganizujecie go na mazurach  :-hehe :-hehe

Jaguar Parts:
a był gdzieś temat klubowej wigilii? nie widziałem a siedzę po 20h na dobę ;D jeśli jest taki pomysł to może by ją w "Ustroniu" zrobić? na duży zlot to za małe miejsce ale na wigilii byłem tam z 15razy. Kameralnie, tanio i klimat świąteczny jak nigdzie indziej. Nie narzucam ale można by to przemyśleć na forum ogólnym. gdzie by to nie było (faktycznie oprócz mazur ;D ) to ja się piszę!

BlackV6:
ups wygadałem się ;)

cobi:
Jak zwykle ja muszę mieć  najdalej ze wszystkich  :- pojecia   :-hehe

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej