Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012

ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2012 6-7.10.2012

<< < (44/48) > >>

jagdds:
Witam,
zdjęcia które zrobiłem zamieściłem na Picasa web i link podałem we wcześniejszym poście. Jeżeli ktoś ma ochotę pobrać zdjęcia w pełnej rozdzielczości (pojedyncze zdjęcie około 6-7mb) zamieszczone są na stronie:
http://chomikuj.pl/chomikshrek/Jaguar/zdj*c4*99cia
hasło: Ustronie
wkrótce pojawi się tam także film w rozdzielczości HD, o czym poinformuję.
Pozdrawiam Sławek

Artek123:
Witam
Chciałbym podziękować wszystkim za mile spędzony czas i wspólne biesiadowanie.
Weekend bardzo udany i spędzony w świetnej atmosferze, oby takich więcej  :-super
Organizator spisał się na medal  :-clap

--- Cytat: Pieterek w Październik 08, 2012, 08:50:44 am ---Pozdrawiam jeszcze raz: Maszyniok.

--- Koniec cytatu ---

Po spotkaniu będziesz musiał chyba zmienić nick na forum na ,,Maszyniok" albo ,,Lokomotiw"   ;D

AK-Mazurski:
Gratulujemy udanego zlotu! Zazdroszczę Wam ale i tak cieszę się z Wami, oglądałam zdjęcia i mi się podobały :-super

Artur G.:
Jeśli  w przyszłym roku będzie  podobnie,  i będę  miał jaguara nadal to melduję sie  na zlocie ... hmm, nie wyczytałem aby   ktoś reprezentował  lubelskie ...
ps. tylko pozazdrościć,  :-clap :-tylko

Marecki68h:
Dzięki WSZYSTKIM za  spotkanie i mile spędzony czas.Gorące podziękowania dla Jaguar Parts za przygotowanie i organizację zlotu.Pogoda dopisała,miejsce wspaniałe-pozdrowienia dla wszystkich :-super

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej