Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012
ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2012 6-7.10.2012
Jaguar Parts:
Ciekawe jaka pogoda będzie. Czy rezerwować trzeba będzie salę czy na werandzie usiądziemy. Wysyłajcie zgłoszenia jak najszybciej najlepiej na PW z deklaracją ile osób i czy z noclegiem. Ja sobie wtedy pozapisuję. Jakieś pomysły na konkursy i ogólny plan "zajęć" ? Nie za bardzo mam wenę twórczą a i czasu brak na rozmyślania. Jest ktoś z tamtych okolic? Ja przyjadę dzień wcześniej.
CAR SERVICE:
Witojcie śląsk wita może się skuszę ,oby była pogoda żal w deszczu koty podziwiać.... :-V
Skiciu:
Coś widzę, że temat przygasł - Panowie i Panie wysyłajcie zgłoszenia, fajnie będzie się spotkać i pogada. Sądzę, że to będzie ostatnia okazja na zorganizowanie takiego zlotu w 2012 roku wiec nie ma na co czekać :)
Jaguar Parts:
No właśnie. Muszę wiedzieć jak najszybciej kto, ile osób i czy z noclegiem. Trzeba rezerwacje zrobić a nie wiedząc ile osób nie jestem w stanie tego uczynić. Za kilka dni ten termin może być zajęty i ze zlotu g.. wyjdzie. Ewentualnie w grudniu spotkamy się aby ulepić razem bałwana. NIE CZEKAJCIE NA OSTATNIĄ CHWILĘ!!!
GRZE¦:
Witam myślę ze jak podasz jakiś plan zajęć na te dwa dni to chętnych będzie więcej , bo na razie jest hotel jedzenie i piwo a to za mało na zlot . Proponuję si zastanowić nad harmonogramem zlotu i myślę ze chętnych będzie więcej .i nie to żebym się czepiał ja wyrażam swoją opinię . A ogólnie jestem za dwie osoby
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej