Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012
ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2012 6-7.10.2012
Wojtas:
pisze sie na wekend pazdziernikowy w 2 osoby i xjs :-za
ghrh:
Niestety dla mnie pierwszy weekend października odpada - chrzciny. Na tyle terminów akurat ten musieliście wybrać... :(
Jaguar Parts:
Termin nie został wybrany a generalnie narzucony, gdyż wszystkie inne terminy były zajęte.
Chrzciny to zapisanie dziecka to kościelnej sekty >:D w tych czasach ludzie się z niej wypisują a nie zapisują >:D takie moje skromne zdanie ;) ;D
Black_Cat:
generalnie nie udzielam sie w tym watku bo przebywam za granica a i kota ciagle brak ale ostatni wpis troche mnie poruszyl,
Jaguar Parts nikt Ci nie narzuca ze masz chrzcic swoje dzieci, ale porownywanie tego obrzedu do wstepowanie do sekty jest troche nie na miejscu. :-nie
katolik wie ze tylko w ten sposob moze oczyscic sie z grzechu pierworodnego i to podstawowa i najwazniejsza rzecz jaka moze uczynic rodzic dla swojego dziecka.
zycze wszystkim co wybieraja sie na spotkanie udanej imprezy
Marecki68h:
Panowie to jak robimy?Termin 06-07.10- jest już ustalony.Myślę ,żę musimy się szybko zdeklarować(czyli kilka dni) bo się okaże że jest już zajęte.Jeśli chodzi o nas to przyjechalibyśmy w sobotę na 9.00-10.00+nocleg a w niedziele popołudniu powrót.Jedzonko wg.większości-sprawa do dogadania.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej