Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Pytanie o mocowanie halogenów

<< < (6/6)

koczis:
black_V6 jak długo masz te ledy? pytam bo ja kupiłem w norauto takie płaskie, ale po roku zaczęły parować a miały być hermetyczne, weszła woda później. Oprócz tego plastik zaczął pękać wokół śrub mocujących przedni klosz. Ogólnie wyrzucone pieniądze. Zdemontowałem w ubiegłym roku.

andrew140785:
A z tym miejscem pod przekaźnik to niezły pomysł :D wczoraj właśnie zastanawiałem się czy nie dochodzi gdzieś prąd ale jeszcze nie sprawdzałem bo montował będę lampki za tydzień albo dwa ;D

A jeśli chodzi o tę "hermetyczność" lampy to nie mogą one być takie tylko muszą mieć odpowietrznik bo przecież diody też wydzielają ciepło a w połączeniu z niższą temperaturą wytworzy się para :P

BlackV6:
mam już je rok nie przeciekają a w zimie to przez 2 tyg byly pod lodem i nic jest tam bodajże 24 led ,każda działa jak nowa mogę zrobić jutro zdjęcie to ocenicie sami :)

pablo:
aktualnie biore sie za przerobke dziennych, za pierwszym razem nie wyszlo mi to najlepiej, teraz w kratki kolo halogenow chce wstawic dzienne, przez co musze wymienic kratke w zderzaku, robil juz ktos z was cos takiego ? nie chodzi mi o zamiane halogenow na dzienne, bo halogeny chce zostawic

kolo:
Bedzie JAGUAR na ledach :-wstyd

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej