Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Pytanie o mocowanie halogenów

<< < (5/6) > >>

BlackV6:
ja się spierałem swojego czasu nie o montaż a o oświetlenie z tyłu :) czyli jak palą się dzienne powinny i tylne teoria jednej drogówki , zaś inny patrol potwierdził iż jazda na dziennych światłach nie wymaga oświetlenia z tyłu ,chyba że istnieją niekorzystne warunki na drodze :)

lysyyy:
Od dnia 20 czerwca 2009 roku, zgodnie z rozporządzeniem http://dadrl.pl/docs/D20090639.pdf Ministra Infrastruktury z dnia 2009-05-04 nie są już wymagane tylne światła pozycyjne, gdy włączone są światła do jazdy dziennej.

andrew140785:
A do którego przewodu podłączyliście plus od lamp? ;)  Mam diesla i zastanawia mnie czy nie podłączyć się do któregoś przewodu  przy skrzynce z przekaźnikami??? mile widziana byłaby fotka przewodu pod który podpięliście się :)

:-thank

luko_j:
Ja się wpiąłem w skrzynkę bezpieczników tam gdzie jest wolne miejsce pod przekaźnik i w jednym z pinów po przekręceniu kluczyka pojawia się plus. A mam ten sam silnik więc też masz wolne miejsce pod przekaźnik.

BlackV6:
W benzynie dokładnie tak samo mam podpięte ,wcześniej zadek07 wlutował mi w instalacje ale po demontażu wiązki już nie chciałem jej ruszać więc plus powędrował w wolne miejsce na przekaźnik .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej