Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Czarny wyświetlacz

<< < (7/8) > >>

12345mario:
Poradziłem sobie- jest tak, jak myślałem i pisałem w poprzednim poście.

voitec:
A że tak zapytam, to co finalnie udało Ci się osiągnąć? I co to daje? :)

12345mario:
Osiągnąłem to, że ożył sprzęt audio i sterowanie klimą poprzez wgranie softu z płyty. Wcześniej po wejściu w menu serwisowe kolega udupił sobie soft w swoim Jagu i brak było po prostu audio i sterowania klimą przy błędach na wyświetlaczu klimy 50/51.

voitec:

--- Cytat: 12345mario w Sierpień 23, 2015, 10:24:10 am ---Osiągnąłem to, że ożył sprzęt audio i sterowanie klimą poprzez wgranie softu z płyty. Wcześniej po wejściu w menu serwisowe kolega udupił sobie soft w swoim Jagu i brak było po prostu audio i sterowania klimą przy błędach na wyświetlaczu klimy 50/51.

--- Koniec cytatu ---
OK, to rozumiem, bo sam u siebie przerabiałem ten temat, ale wszystko załatwiłem płytą z Jaguara. Chodzi o to co ma do tego soft z mondeo, bo nie mogę załapać :)

12345mario:
Mondeo mk3 (mój) i Jaguar X-type (kolegi) chodzą na tych samych mapach. Byłem zatem przekonany, że chodzą na tych samych softach. Myliłem się jednak. Soft do Mondeo jest na osobnej płycie, nie mającej nic wspólnego z płytą z mapami. Soft do Jaga znajduje się na tej samej płycie co mapy 2010r.
Teraz nieco rozjaśniłem?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej