Witam Wszystkich fanatyków, forumowiczów... ludzi którzy są zdecydowani inni niż wszyscy - z jednego prostego powodu - KOCHAJĄ JAGUARY - a to jak wszyscy wiemy, nie jest marka dla mas i nigdy nią nie była i zapewne wszyscy na to liczymy że nigdy nie będzie.
Bo cały urok właśnie w tym, że tak bardzo się wyróżnia i człowiek który gustuje w tej marce jest zdecydowanym indywidualista bez cienia wątpliwości.
Kilka słów na mój temat oraz mojego "Kotka"... Mieszkam w Krakowie i jestem od ok. miesiąca SZCZĘŚLIWYM posiadaczem Jaguar'a S-type 3.0 z 2004rok (pełny FL) w zestawieniu kolorystycznym czarny środek oraz czarny z zewnątrz.
Jest to mój pierwszy samochód tej marki i coś mi się wydaję że nie ostatni... z dnia na dzień coraz bardziej się w nim zakochuje - ten samochód bez wątpienia ma duszę, ma to coś w sobie, na pewno ma charakter jaki dzisiaj brakuje większości aut w markach od A do Z...
Natomiast do tej pory byłem i jestem zresztą do dziś fanatykiem BMW serii 7 i jak do tej pory to miałem BMW 730d E38, a do Jaguara przesiadłem się z BMW 745i E65, i uważam że BMW, czy Audi, czy Mercedes - to tylko doskonałe, piękne i prze podobne do Siebie niemieckie "autka/limuzyny" - stawiać je obok Jaguara, to obraza dla samej marki, Jaguar to całkiem inna liga (przekonuje się o tym z każdego kilometra na kilometr kiedy nim jeżdżę) tyle.
Resztę na temat auta już na pewno będą się państwo dowiadywać z czasem i ja też, bo jest kilka pytań, kilka ciekawostek których na pewno nie znam jeszcze w tym aucie - i tu będę liczył na wasza pomoc.
Tym czasem witam jeszcze raz wszystkich!