Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja angielska ESSEX - spotkania

<< < (3/4) > >>

Mr_Daimler:
spoko felga jak co będę pisał lub dzwonił, choć powiem szczerze - niestety  :( - że da końa lipca raczej ciężko będzie z jakimkolwiek wyjazdem, choć....jeszcze się zobaczy. Bo chodzi o to że ja mam limit mil do wykonania w mojej polisie i wolał bym tego nie przekroczyć  :-gwizd  Pierwszego sierpnia mam renewal i znów będę mógł jeździć gdzie chce i ile chce. Ten limit co mam teraz i tak już był zwiększany, bo początkowo to było 2000 mil rocznie, a miesiąc temu dopłaciłem i zwiększyłem do 4000 mil. Teraz zostało mi do zrobienia jakies 500 mil :( W lipcu i tak mnie nie bedzie na dwa tygodnie bo mamy z żoną wakacje. No ale może jeszcze się skuszę do sierpnia na jakiś spontan,  a w sierpniu bedę jezdził gdzies co tydzien !! :D

p.s. te zdjęcia powyżej....niewiarygodnie piekne

felga:
OK, gdzie masz ubezpieczenie i ile placisz jak moge spytac. Ja mam W classic Line , place 280 za fully comp i 6000k mil limit

Mr_Daimler:
napiszę zaraz, tylko najpierw mi powiedz.... 280 miesięcznie ???

felga:
A tam :)

Rocznie, auto stoi na podjezdzie ale nie jest uzywane do jazdy do pracy. Czy SDP (sociad , domestic and pleasure)

Nie potrzeba zandych NCD bo to classic policy ale nie zyskujesz tez zandych. Moja zona jest tez dodana (24lata) i nie zmienilo to wysokosci ubezpieczenia.

Mala poprawka 262.78gbp i 5000mil limit rocznie. Ale moge spokojnie zwiekszyc do 7000 za 50 funtow extra.

Jesli chodzi o obezpieczenia w uk to chyba juz z wszystkich piecow jadlem ;)

Mr_Daimler:
no to spoko

no ja płace 204 funty rocznie i tez pełny pakiet comprehensive + u.k. i european brakedown cover :]. I to wszystko z zerowym NCD, bo NCD mam na drugim samochodzie. Miałem limit 2000 mil rocznie a zwiększyłem niedawno do 4000 za dodatkową dopłata 25 funtów.  I tez w polisie jest ze przeznaczenie auta to sociad , domestic and pleasure. Tak wiec to ubezpieczenie jest smiesznie niskie. Za drugi samochód (2.0 turbo diesel z 2001 roku) płace prawie 90 futnów miesiecznie !! A co do ubezpieczen Jagów, wczesniej, myslałem o zakupie x300 i ktory bym nie sprawdzał ubezpieczenie wychodziło by mi minimum 150 funtów - MIESIĘCZNIE !! Ale i tak byłem na to gotowy...bo strasznie chciałem miec jaguara. Wtedy miałem sie pozbyc tego drugiego auta. Ale tak "przypadkiem" wyszło ze kupiłem xj40 bo bardziej mi sie podobał w środku i znalazłem super okaz ktory mial jednego własciciela, full servise history i tylko 72 tys mil. I jak przyszło do ubezpieczania to czekała mnie szokująca niespodzianka, ze 150 futnów miesiecznie zrobiło się 200 futnow rocznie :D Czy przypadkiem Xj40 nie jest tu traktowany jako classic car ? Albo inaczej auto powyzej 20 lat jako classic car ? Moj ma 21 lat. A ubezpieczalnia to Sureterm Direct. Jaki Ty masz model auta i wiek ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej