Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja angielska ESSEX - spotkania

<< < (2/4) > >>

slavek:
Ja czasem pojawiam się w Londynie... ale zazwyczaj są to weekendowe wizyty, więc nie planowałem spotkań z forumowiczami. Ale jeśli kiedyś będę planował dłuższy pobyt to niech żona goni po tych sklepach a ja się napiję piwka w spokoju  z kolegami :)

felga:
Witam

Ja nie przez moje 7 lat pobytu nie spotkalem zadnego polaka ktory lubi auta tak jak ja :/

Dlatego szlajam sie sam. Jesli jest ktos kto bylby chetny na spotkania co 2 tyg, co miesiac i jakiegos criuse`a do francji czy niemiec czy nawet do cubrii to jestem za.

widzialem tlyko jednego polaka ktory jedzil jaguarem , to bylo pare lat temu ale byla satelita polsat na domu i na podjezdzie byl x300 xjr. Pozniej gdzis ich wcielo niestety.

Andrzej

Mr_Daimler:
bo większość Polaków w U.K.  to ludzie którzy przyjechali sie szybko dorobić, zrobić kase, żyją oszczędnie jak tylko się da a posiadanie jaguara, szczególnie jakiegoś oldtimera z silnikiem 3.2 czy 4 litrowym to jest wydatek...nie na kupno tylko utrzymanie. Tak wiec wszyscy Polacy których znam jeżdżą ekonomicznymi 2.0 litrowymi dieslami - sam takiego posiadam do jazdy na co dzień. Nie wielu jest takich ja my..... "koneserów"  :-V

No myśmy wczoraj z żoną pojechali na wycieczkę do Brighton, chyba bardziej zeby sie przejechac niz pozwiedzac  :-yipee bo pomimo ze w Brighton bylismy pierwszy raz to ze zwiedzania widzieliśmy tylko to głowne zabytkowe molo a potem obiad w restauracji i powrót.  Najbardziej podobała mi się ta część wycieczki w której jechałem :D W sumie szkoda ze nie napisałem na forum ze jedziemy, ktoś mógł sie przyłaczyć, choć wątpie ze ktos jeszcze tak jak moja żona i ja miewa off'y w środku tygodnia :\

felga:
Jak masz jakis spontaniczny pomysl na criusa do wal smialo ,

masz tu moja komorke 07837821180 jakby co, jak pracuje dla siebie wiec czas wolny moge ponaginac wedlug swoich potrzeb ;)

Michal_C:
No a jak ja wyjechalem z UK to sie dopiero zaczyna rozkrecac towarzystwo:)
Tygrys nie bedzie Ci sie tak nudzic w koncu :-gwizd

Jeden z najlepszych wypadow jakie odbylem Jagiem to byla wioseczka West Lulworth w Devon.

Maja tam jedne z najlepszych lodow jakie jadlem...
 :-10points

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej