Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura

Ipod i radio

<< < (9/10) > >>

Sonix:
Czyli pozostaje mi tylko zmieniarka?

Którą i tak trzeba jakos aktywować w radiu..

Przydałby sie jakiś transmiter który podpina sie pod wejście zmieniarki w radiu i jest mp3

Sonix:
Ponawiam pytanie..
Czy w X-Type da sie zrobić jakoś odtwarzanie mp3?
zmieniarka mp3, ipod?

Arturo85:

--- Cytat: Rob_W w Maj 30, 2011, 13:59:10 pm ---Do X-Type'a jest coś co się nazywa I-Pod Connectivity module (późnie to chyba zmieniono na Audio Connectivity Module o ile się nie mylę, to było dostępne w modelach >= 2005) - umożliwia on podłączanie I-pod'ów, urządzeń USB i o ile się nie mylę - również tych urządzeń, które mają wyjście mini-jack. Ale jego na pewno nie kupisz za kilkadziesiąt czy nawet kilkaset zł - o ile się nie mylę, to jego cena jest znacznie ponad 1K PLN i dostępność jest ograniczona w zasadzie tylko do ASO - praktycznie nie ma tego na rynku części używanych - widać bardzo mało osób to zamawiało (podobnie jak moduł Bluetooth) :-( A do tego jest naprawdę mega dużo pracy - trzeba zainstalować moduł w bagażniku i podłączyć do sieci światłowodowej (to akurat pikuś), ale potem trzeba wyciągnąć cały środkowy moduł (podłokietnik, obudowa skrzyni biegów, ...) zamontować kolejne pudełko, wywiercić dziury pod przewody, ...

--- Koniec cytatu ---

KrzysiekEg:
Witam mam takie radyjko, ponieważ nie mam zmieniarki zastanawiam się jaki tam jest kabel od cd? Być może uda się tam podłączyć mp3?

TYGRYS3:
było parę tematów o mp3 ,tu poczytaj
http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php?action=search2

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej