Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura
Ipod i radio
zulujag:
--- Cytat: Choina w Marzec 03, 2009, 23:13:25 pm ---Bardzo dziwne rozwiązanie, ale skoro gra to ok. Nie łatwiej było kupic Audio Connection Boxa pod złacze zmieniarki? Czytnik kart pamięci, usb, iPod i aux w jednym.
--- Koniec cytatu ---
no można można ale wtedy nie ma zmieniarke (a jednak ceniam wagnera z plyty) i nie ma
bluetootha.
--- Cytat: kogutki w Marzec 03, 2009, 22:55:37 pm ---zulu, wszystko pieknie ale pussycat dolls .... ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
:-wstyd
Sambor:
Hatman Katbom to rzeczywiscie jest HIT!!!!!! hahahha a Harman/Kardon gra znakomicie. Ja zrobilem nastepujaco:
wyjalem to cale badziewie zamontowane w Jagu. Kupilem w bardzo dobrej cenie Nakamichi, do tego glosniki DLS z tweeterami w drzwiach ale tak zamontowane, ze ich nie widac i nie psuja designu.
do tego basik pod siedzenie i zmieniareczka w bagazniku. Do mp3 taki transmiterek fm, ktorego nie trzeba zasilac. Gra znakomicie co slychac szczegolnie przy jazzie gdzie selektywnosc jest wazna.
zostawilem tylne glosniki i czasem dla zabawy przelaczam fader na tyl i mam porownanie nowego ze starym. niebo a ziemia
Feler:
Hej Sambor!
Możesz podać model Twojego transmitera lub jakiś link gdzie go mozna kupić - jeśli ten Twój jest sprawdzony to spawdzę go i ja :)
Pozdawiam!
Feler
Sambor:
niestety wyrzucilem pudelko. to jest taki czarny nie wiekszy niz iphone (szerokosc) bez dodakowego zasilania. patrzylem na allegro i obecnie nie ma modelu bez zasilania niestety.
rufus1977:
Odświeżam temat.
Moja zmieniarka padła i zamierzam zamiast niej używać mp3 player.
Tak wygląda tył radia w x-type (nie mój egzemplarz ,foto z ebay) gdzie więc jest gniazdo M-bus sterujące zmieniarką?
Może potrzebna jest jakaś przejściówka lub jakiś inny patent?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej