Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura

Ipod i radio

<< < (4/10) > >>

kogutki:
co do transmiterow fm to moze cos takiego jest interesujacy:

http://www.dension.ch/icelinkone.php

tutaj sygnal jest podany bezposredni do kabel anteny, wiec nie
ma straty sygnalu. jednak zaden transmiter nigdy nie bedzie tak
"transmitowal" jak bezposrednie lacze.

9262:
Chopaki a ja mam takie pytanie dotyczące tematu ale troszkę w inny sposob :)

Mianowicie mam to standardowe naglosnienie jaguara w moim x300 z 97r  no i gra jak w poldku.  Na naszym sobotnim spotkaniu w gdansku slyszalem tego harman kardona u kolegi w x300 i roznica jest porażająca.
Czy istnieje mozliwosc wzbogacenia tego systemu audio??   Czy np wzmacniacz by pomógł i po pierwsze czy jest na to wejscie??  czy te glosniki w drzwiach są  cienkie i nalezy je wymienic?? na allegro są fajne do drapnięcia zestawiki bose, mysle ze srednica powinna byc podobna??  te drzwiowe wygladaja mi na 100-120mm średnicy.
Zaznaczam że nie zależy mi na dudnieniu basem tylko na sali koncertowej.

optre:

--- Cytat: 9262 w Luty 26, 2009, 14:22:23 pm ---Chopaki a ja mam takie pytanie dotyczące tematu ale troszkę w inny sposob :)

Mianowicie mam to standardowe naglosnienie jaguara w moim x300 z 97r  no i gra jak w poldku.  Na naszym sobotnim spotkaniu w gdansku slyszalem tego harman kardona u kolegi w x300 i roznica jest porażająca.
Czy istnieje mozliwosc wzbogacenia tego systemu audio??   Czy np wzmacniacz by pomógł i po pierwsze czy jest na to wejscie??  czy te glosniki w drzwiach są  cienkie i nalezy je wymienic?? na allegro są fajne do drapnięcia zestawiki bose, mysle ze srednica powinna byc podobna??  te drzwiowe wygladaja mi na 100-120mm średnicy.
Zaznaczam że nie zależy mi na dudnieniu basem tylko na sali koncertowej.

--- Koniec cytatu ---

Mam znajomego , który pracuje w pruszczu w car audio, mogę Cię z nim zkontaktować, sam będę musiał się wybrać do niego na modernizacje systemu audio, jak tylko fundusze pozwolą.

Choina:
Panie, Harman Kardon to kupa jakich mało.
Ale  HATMAN KATBON to jest najwyższa póła.
Podaję LINK

Pieterek:
 :-hehe :-hehe :-hehe :-hehe

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej