Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura
Ipod i radio
kogutki:
co do transmiterow fm to moze cos takiego jest interesujacy:
http://www.dension.ch/icelinkone.php
tutaj sygnal jest podany bezposredni do kabel anteny, wiec nie
ma straty sygnalu. jednak zaden transmiter nigdy nie bedzie tak
"transmitowal" jak bezposrednie lacze.
9262:
Chopaki a ja mam takie pytanie dotyczące tematu ale troszkę w inny sposob :)
Mianowicie mam to standardowe naglosnienie jaguara w moim x300 z 97r no i gra jak w poldku. Na naszym sobotnim spotkaniu w gdansku slyszalem tego harman kardona u kolegi w x300 i roznica jest porażająca.
Czy istnieje mozliwosc wzbogacenia tego systemu audio?? Czy np wzmacniacz by pomógł i po pierwsze czy jest na to wejscie?? czy te glosniki w drzwiach są cienkie i nalezy je wymienic?? na allegro są fajne do drapnięcia zestawiki bose, mysle ze srednica powinna byc podobna?? te drzwiowe wygladaja mi na 100-120mm średnicy.
Zaznaczam że nie zależy mi na dudnieniu basem tylko na sali koncertowej.
optre:
--- Cytat: 9262 w Luty 26, 2009, 14:22:23 pm ---Chopaki a ja mam takie pytanie dotyczące tematu ale troszkę w inny sposob :)
Mianowicie mam to standardowe naglosnienie jaguara w moim x300 z 97r no i gra jak w poldku. Na naszym sobotnim spotkaniu w gdansku slyszalem tego harman kardona u kolegi w x300 i roznica jest porażająca.
Czy istnieje mozliwosc wzbogacenia tego systemu audio?? Czy np wzmacniacz by pomógł i po pierwsze czy jest na to wejscie?? czy te glosniki w drzwiach są cienkie i nalezy je wymienic?? na allegro są fajne do drapnięcia zestawiki bose, mysle ze srednica powinna byc podobna?? te drzwiowe wygladaja mi na 100-120mm średnicy.
Zaznaczam że nie zależy mi na dudnieniu basem tylko na sali koncertowej.
--- Koniec cytatu ---
Mam znajomego , który pracuje w pruszczu w car audio, mogę Cię z nim zkontaktować, sam będę musiał się wybrać do niego na modernizacje systemu audio, jak tylko fundusze pozwolą.
Choina:
Panie, Harman Kardon to kupa jakich mało.
Ale HATMAN KATBON to jest najwyższa póła.
Podaję LINK
Pieterek:
:-hehe :-hehe :-hehe :-hehe
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej