Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Kopcenie na czarno.

(1/4) > >>

achmiel92:
Witam Was forumowicze. Mam problem poniewaz moj Jaguar 2.0 D Strasznie kopci podczas przyspieszania. Zregenerowane sa  wtryski, przeczyscilem kolektor ssacy i zawor GR, rura od intercoolera ok. Nie bierze oleju, turbo sprawdzone dobrze spreza. Swiece zarowe wymienione. Przeplywiomierz raczej ok, nie przerywa, dobrze przyspiesza. Paliwo brane w roznych stacjach. Z reguly Lotos Dynamic. Nie wiem co roboc, bo nie wyglada to fajnie. Pomocy. Prosze o rade...

RedOctober:
Pompa sprawdzona??

achmiel92:
Przy robieniu wtryskow sprwdzona. Podaje dobre cisnienie. Nie mam juz na niego pomyslu. Jak caly dzien krece go powyzej 3 tys to jest lepiej. A potem jak przyspieszam po nocy np. Czy cos to kopci na czarno jak oszalaly. A nie zawsze chcego krecic powyzej 3 tys...

RedOctober:
Przelewy sprawdziłeś??

achmiel92:
Przelewy tzn. Sory, ale nie znam sie az tak. A mozna to sprawdzic samemu? Ogolnie to jak za 1 razem w Bialymstoku oszukali mnie na wtryskach to jak nie moznabylo zakodowac ich to sprawdzil wszystko nawet emisje spalin. Podlaczyl wszystkie mozliwe urzadzenia i bylo wszystko ok oprocz wtryskow. A potem zrobilem je porzadnie w stacji Delfi. A kopci dalej...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej